Rozzuřený Hrušínský! Ptá se, jestli státní podnik řídí idioti!

 Celebrity 
19. června 2016 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Herce a principála Divadla Na Jezerce Jana Hrušínského Česká pošta rozpálila doběla!  archiv
Jan Hrušínský je poměrně klidné povahy, ale když se naštve, je lepší se mu vyhnout! Teď se rozohnil nad fungováním státní instituce jménem Česká pošta a dal to hlasitě najevo. Na svůj facebook totiž napsal status, v němž se ptá, zda Českou poštu řídí idioti.

"Proč se Honza tak hloupě ptá, to snad ví dávno každý, že je to banda tupců," říkají někteří jeho přátelé a známí. A co tak hrozného herci a principálovi Divadla Na Jezerce pošťáci provedli?

"Máme dceru dlouhodobě v zahraničí. Dostali jsme od ní notářsky ověřené zplnomocnění k přebírání pošty po dobu její nepřítomnosti a bereme sebou na poštu i její občanský průkaz. Dle interního nařízení České pošty se ale důležité urgentní zásilky nikomu jinému vydávat nesmí. Důležité psaní se musí dle nařízení vedení ČP 14 dní válet na poště a pak je listonoš normálně vhodí do vaší schránky, kde si je může vzít kdokoliv, kdo jde zrovna kolem. Předmět dopisu ovšem už jste mezitím prošvihli. V takovém případě obvykle přijde další urgentní dopis (a vše se opakuje), ve kterém se oznamuje, že dcera je nezodpovědná, protože nepřebírá poštu," napsal na sociální síť Hrušínský.

To ale není vše, co ho štve na České poště, s níž mají problém tisíce lidí. Právě pro nesmyslné předpisy, nařízení a hlavně nespolehlivost.

Jsme všichni doma, zvonek funguje. Vyjdeme ven a ve schránce máme výzvu k převzetí doporučeného psaní se slovy: Adresát nezastižen. Nebo, z divadla posíláme například 250 pozvánek na premiéru. Za každou řádně zaplatíme poštovné a výsledek je, že cca 40-50 pozvánek pošta nedoručí. Na dotaz, jak je to možné, vám paní u přepážky sdělí, že když chcete mít jistotu, máte každou pozvánku poslat doporučeně. Na otázku k čemu jsou tedy dopisní známky, vám sdělí, že bez známky přece nic posílat nejde," diví se Hrušínský

"A co ho naštvalo nakonec bylo sice banální, ale pro kritika prezidenta Zemana asi dost zásadní. Ovšem související právě s Čekou poštou!

A ještě ke všemu mají známky jen s Milošem! Uff. Hezký víkend vám všem," dodal Jan Hrušínský
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít