Langmajer přiznal: Choval jsem se jako ko**t?

 Celebrity 
15. června 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiří Langmajer to s Adélou Gondíkovou opravdu myslí vážně! archiv Nova
Jiří Langmajer vždy byl a je skvělý herec. S člověčinou už to bylo horší. Jeho povaha je velmi složitá, ale teď, čím je starší, tím více si uvědomuje, kolik chyb udělal. Například přiznal, že se taky choval jako ko**t. Proč?

Langmajer žije už nějaký ten pátek s herečkou a moderátorkou Adélou Gondíkovou. Jejich vztah přitom rozhodně nezačal pohádkově. Svou náklonost skrývali, i když to mnozí věděli. Bude snad konečně svatba?

„Adélu jsem dostal jako dar. Samozřejmě brzo jsem o ni zase málem přišel, protože jsem se choval jako ko**t, ale pak teprve začal opravdový boj o život, protože už jsem věděl, jaký ten vztah taky může být. S mou bývalou ženou by takový možná mohl být taky, ale já jsem z něho utíkal," přiznal charismatický herec s tím, že právě kvůli Adéle byl ochotný ukončit manželství.

Adéla s Jiřím spolu hrají i v muzikálu Mamma Mia!, objevují se ve společnosti a pro herce to byl asi signál, že je třeba přemýšlet jinak. Že není čas na hrdinství ani skrývání.

„Změnila v mém životě všechno zásadní. Byl to zázrak a jsem pánubohu vděčnej, že jsem Adélu potkal. Díky ní jsem si uvědomil, že způsob, jakým žiju, je pro mě smrtelný… Já se bez ní cítím takovej ztracenej. Mám rád, když je mi nablízku. Jsem pak klidnější," řekl magazínu Reflex.

Podle Gondíkové touží Langmajer po jistotě a právě svatba by mu ji mohla dát. Není tedy vyloučeno, že se už brzo dočkáme hodně mediálně zajímavé veselky, o které se bude hodně mluvit a psát.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum