Dnes to vypukne! Velký boj o největšího krasavce ČR!

 Celebrity 
21. srpna 2015 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Kdo z nich to vyhraje? Šanci mají všichni! Muž roku 2015 bude znám už za pár hodin! muzroku.cz
Nervozita stoupá, vše důležité připraveno, detaily se dolaďují. Svaly napumpovány, hosté i porota pozváni. Zkrátka Muž roku 2015 může vypuknout.

Nejprestižnější soutěž mužské krásy v Česku, kterou pořádá už 16 let David Novotný v Náchodě, vyvrcholí dnes večer v místním divadle.

"Jen v porotě mám 80 osobností, zástupců celebrit, novinářů, partnerů soutěže a dalších lidí. Účinkující, hosté i další pozvaní hosté, ti všichni jsou zvědaví, jak to dopadne a upřímně i já sám. Konkurence je veliká a finalisté jsou všichni skvělí," svěřil se VIPstory.cz ředitel soutěže Novotný.

V mnohém je letošní ročník Muže roku jiný od těch minulých. Především o výběr semifinalistů i finalistů se stará nová castingová agentura, která neměla lehký úkol.

"Přihlásila se opravdu velká skupina mladých mužů, kdy bylo velmi těžké vybrat ty nejlepší z nejlepších. Jsme však všichni přesvědčeni, že jsme vybrali skvělou sestavu a teď už bude na porotě, které tři vybere a kdo z nich se stane tím prvním mužem roku. Všichni soutěžící jsou fajn, sympatičtí, velmi svědomití a spolupráce s nimi byla a je skvělá," pochvaloval si Michal Doležal, majitel agentury CastMe, která se nově o výběr adeptů stará.

Moderování se nově také ujme herečka Jitka Asterová a televizní moderátor Karel Voříšek. V porotě usednou například Jan Přeučil a Eva Hrušková, Česká Miss Nikol Švantnerová, herec Pavel Trávníček, herec Mirek Šimůnek, Daniela Šinkorová, Kateřina Kornová, stylista Kája Pavlíček, moderátorka a modelka Ina Puhajková a mnoho dalších.

Letošního ročníku Muže roku se také zúčastní dva vzácní hosté - jak nejkrásnější muž světa - Mistr International 2014 Neil Perez, tak i dvojnice Kate Middleton Heidi Agan.

Večer zazpívají třeba Marian Vojtko, Kamila Nývltová, Míša Nosková, Lipo a řada dalších. Soutěž má opět charitativní podtext. A druhý den v sobotu se pak v Náchodě uskuteční ještě Den dobrých skutků, kdy výtěžek jde vždy na stacionáře a ústavy v okolí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve