Tenhle fešák bude moderovat novou reality show na Nově! A je manželem slavné krásky!

 Celebrity 
14. června 2016 04:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Ondřej Novotný je velký fešák a stane se z něj jistě velká hvězda nové realityshow! archiv
Novou reality show Robinsonův ostrov chystá televize Nova. Hledala zdatného moderátora pořadu, až našla. Nevsadila na staré známé a osvědčené tváře, ale sáhla do neznáma. A zdá se, že udělala dobře. Navíc se jí podařilo najít i chlapa s velkým CH!

Soutěží, kde přežije ten nejsilnější, bude provádět Ondřej Novotný, kterého diváci znají jako sportovního komentátora. Jeho manželkou je někdejší královna krásy a modelka Renata Langmannová. .

„Je to pro mě obrovská výzva. Není to ledajaká show, ale opravdu něco, co patří mezi špičku světové televizní tvorby. Do poslední chvíle jsem nevěřil, že to budu právě já,” říká Novotný.

„Jsme nadšení, že jsme našli novou tvář a takový talent. Věříme, že si neokoukaného moderátora diváci oblíbí. Ondřej je do show neuvěřitelně zapálený a zároveň umí skvěle zkombinovat ráznost a přísnost s empatií a úsměvem,“ uvedla programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.

Nyní se už Robinsonův ostrov natáčí a soutěžící na filipínském ostrově Caramoan bojují o 2,5 milionu korun.

„Máme za sebou několik natáčecích dnů a vše už je skvěle rozehrané. Troufám si říct, že takovou show diváci v Česku ještě neviděli,” dodal Ondřej Novotný, který bude soutěžící i diváky provázet všemi částmi soutěže. Jedná se o největší dobrodružnou reality show v historii televize. A taky nejdražší!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47