Ztratila snad Petra Janů už úplně smysl pro humor? Zajímá jí jen jediné...!

 Celebrity 
14. června 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Petra Janů se sice usmívá, ale občas asi ztrácí smysl pro humor a nadhled! Facebook
Zpěvačka Petra Janů asi už úplně ztratila smysl pro humor. A jak se zdá, umí být pěkně jedovatá. Čím je starší, tím méně má nadhledu. Vůbec zřejmě nechápe, že může být někdo, kdo neví, že je zpěvačka a k tomu i Zlatá slavice. Když to narovinu přiznal zpěvák a herec Adam Mišík, ona zareagovala dost neadekvátně. Jak by taky ne, když má v posledních letech je jediný zájem.

To, že Mišík uvedl, že neví, kdo je to Petra Janů, zpěvačka nevydýchala. Neodpustila si jedovatou slinu a vzkázala mu, že dokud nestrčil svou tvář do show Tvoje tvář má známý hlas, taky vůbec netušila, že je nějaký Adam Mišík na světě!

Ano, asi by měl mít mladý zpěvák trochu přehled o svých kolezích, především staršího data, na druhou stranu Petra Janů dokázala, že nemá smysl pro humor a to, že může být někdo v mládí "hloupoučký" a neznalý, naprosto nebere. Asi zapomněla, že i ona bývala mladá. Opravdu bývala. Teď si na to jenom hraje.

Nic jiného totiž Janů neprezentuje, než neustále stejné fotky od moře, kde vystavuje svá silikonová prsa a tetelí se blahem, když se někdo vyjádří ve smyslu - "jak skvěle ve 63 letech vypadá".

"Zatímco Věra Špinarová se prezentuje tím, co umí, svým hlasem, Petra Janů pořád drží diety, chodí cvičit a ukazuje, jak vypadá skvěle. Nevypadá! Kdo ji kdy viděl nenalíčenou v šatně kulturáku, ví své. Vypadá dobře, ale ne skvěle. Ale tahle mánie po tom vypadat mladě jí asi totálně zaslepila oči a mozek. Mišíka odsoudila neadekvátně. Je pomalu o dvě generace mladší než ona a prostě taky je asi někdo, kdo neví, že ona je zpěvačka," konstatovala jedna z kolegyň Petry Janů.

Zpěvačka taky poté, co jí Mišík "nepoznal", si neodpustila jedovatou poznámku, kdy Adamovi přeje, aby mu sláva vydržela tak dlouho jako jí, a ne jen pár měsíců po soutěži.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve