Nosková a její koncert: Prý byl skvělý a plný celebrit! Proč ale rozdávala stovky lístků zadarmo?

 Celebrity 
11. dubna 2015 04:15 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Michaela Nosková po svém narozeninovém koncertě, který prý na některé zapůsobil, na jiné rozhodně ne! Profimedia
Zpěvačka a muzikálová herečka Michaela Nosková měla ve čtvrtek svůj narozeninový koncert! Podle pozvaných hostí, mezi nimiž nechyběly ani některé celebrity, to byl zážitek a dramaturgicky velmi povedený večer. Podle jiných to ale bylo tuctové, nic moc a hlavně, na tenhle "skvělý zážitek" údajně ještě den před tím rozdávala zpěvačka desítky, ba možná stovky lístků zdarma.

"Míša mi volala, co dělám ve čtvrtek večer, jestli nemám pár lidí, co by chtěli přijít na její koncert, že ji zbyly desítky lupenů. Neměl jsem čas, jinak bych šel, ale slyšel jsem, že to bylo mnoho chvály za něco, co kdejaká jiná zpěvačka dělá běžně. Strašně ji přeju štěstí a úspěch, na druhou stranu ona se tak strašně snaží být slavná, až už je to trochu trapné," řekl jeden ze zpěváků a bývalých muzikálových kolegů přítelkyně zesnulého podnikatel Kovarčíka.

V Divadle Hybernia, které disponuje asi 800 místy, nebylo rozhodně zcela plno a to nebyl vůbec otevřený balkón. "Rozhodně nebylo plno a rozhodně Nosková nevyprodala divadlo. Dost lupenů bylo zdarma. Takže by měla přestat přehánět, tak jako přehání už dlouho," řekl VIPStory.cz zdroj z divadla.

O režii se postaral herec a režisér Lumír Olšovský o němž zlí jazykové tvrdí, že jeho zatím poslední počin právě v tomto divadle - Přízrak Londýna se mu tedy dvakrát nepovedl, a který patřil mezi Kovarčíkovi oblíbence. Sám také figuroval v letošní Thálii a měl právě Noskovou nominovanou v muzikálu Sněhová královna, který on také režíroval.

V publiku byla i Dáda Patrasová, Jitka Asterová, Michaela Gemrotová nebo Miroslav Mejzlík. Jediný on si představení pochvaloval. Jinak mnozí se vyjádřili, že to bylo docela dobré. Ale co člověk, to názor. Jedno se ale Míše Noskové musí nechat, a sice, že je snaživá a velmi pracovitá. Bez přímluvce Petera Kovarčíka to však teď bude mít asi o něco těžší. I když nově ji na podzim čeká s Helenou Vondráčkovou dvanáct koncertů s ruským souborem Alexandrovci.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve