Patrasová zase pere špinavé prádlo na veřejnosti

 Celebrity 
12. června 2016 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Dáda Patrasová a Felix Slováček by se na to už asi vážně měli vykašlat a jít od sebe...! Profimedia
Je opravdu tak naivní, hloupá nebo je v tom psychická nemoc? Jak jinak nazvat to, co se děje okolo zpěvačky a herečky Dády Patrasové. Nejprve se chtěla se svým mnohonásobně nevěrným manželem Felixem Slováčkem rozvádět, pak zase všechno vzala zpět. Opět jí pak měl několikrát podvést, ona ho vzala na milost a teď se s ním hádá na veřejnosti!

Je to jen mediální hra, snaha, aby se o ní a o manželovi psalo, nebo je Patrasová vážně tak zoufalá a bezradná? Kdo ví… Jedno je jisté, pere se opět špinavé prádlo na veřejnosti a to tihle dva, poměrně už ve věku, zapotřebí asi nemají. Přesto se štěkají jako psi!

Před pár dny sice spolu přijeli na otevíračku luxusního butiku, ale během večera se přímo před hosty dokázali několikrát hádat. A to tak, že to saxofonista nevydržel a Dádu poslal domů.

Patrasová veřejně roztrubuje, že si každý žije svým životem, k sobě se chovají jako sourozenci a prostě si vjedou do vlasů. A do toho všeho nemá ani jeden daleko k alkoholu. Jak Patrasová, tak i Slováček se dokáže zpít do němoty.

Asi je to hodně velké zoufalství lidí, kteří by mohli být vzorem dlouhotrvajícího vztahu. Ale bohužel nejsou a nic se na tom patrně už nezmění.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod