Morávková se doprošovala o roli v nejúspěšnějším seriálu! Má to zapotřebí?

 Celebrity 
11. června 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Dana Morávková chce hodně hrát a hodně točit! archiv Nova
Dana Morávková si na nedostatek práce rozhodně stěžovat nemůže. Jde z role do role, a když zrovna má pauzu v Ordinaci z růžové zahradě, tu se hned objeví ve V.I.P. vraždách. Strašně ale zatoužila po roli v v pokračování neúspěšnějšího seriálu posledních let, v Policii Modrava. A byla rozhodnutá udělat téměř cokoli, aby se tam dostala. Jenže, ouha... nevyšlo to!

Morávková prý obvolávala své kontakty, kolegy, známé. Měla se nechat slyšet, že ona je přeci do Modravy ta pravá.

"Dana si myslela, že když hraje v Ordinaci, že automaticky po ní sáhnou. Hodně lidí kontaktovala a měla za to, že to bude hračka. Jenomže se spletla. Režisér Policie Modrava Jaroslav Soukup má svá pravidla a přes ty nejede vlak," řekl VIPstory.cz zdroj z Novy.

Režisér Soukup nedá na kamarádšofty. Je mu jedno, kdo je čí kamarád, známý, kdo je komu zavázán. Zakládá si na tom, že má jasnou představu. Na každou, i sebemenší roli dělá casting, aby opravdu každá postava měla smysl. Proto je seriál tak úspěšný.

"Dana byla hodně zklamaná. Měla za to, že bez ní to asi být nemůže. Může, už se točí a pokud vím, s ní se asi nepočítá," dodal zdroj

Policii Modrava natáčí režisér Soukup a jeho tým na Šumavě, kde se bude točit až do začátku října. Nové díly opět se Soňou Norisovou, Jaroslavem Satoranským, Filipem Tomsou a dalšími v hlavních rolích, uvidí diváci nejspíš na jaře příštího roku.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít