Jak se tihle čeští herci mezi sebou snesou? Jsou to prostě Celebrity s.r.o.

 Celebrity 
12. října 2016 03:55 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Herci s režisérem a producentem na jednom jevišti při tiskovce hry Celebrity s.r.o. v Divadle Palace Profimedia
Mladší herci se staršími. Více televizně či filmově protřelí od těch méně obsazovaných. Jak se mezi sebou snesou? A ke všemu na jednom jevišti? Zdá se, že skvěle a ještě je u toho kopec legrace. Hlavně, když se sejdou jména jako Lukáš Pavlásek, Martin Písařík, Pavel Kikinčuk. Adéla Gondíková a další.
Kromě nich třeba Kateřina Macháčková, Daniela Šinkorová, Filip Tomsa, Vladimír Kratina, Viktor Limr, Kamila Kikinčuová zkouší právě v pražském Divadle Palace novou komedii Celebrity s.r.o. Vše pod režijním vedením herce a zkušeného režiséra Antonína Procházky.

"Někdy jsou na zabití....," řekl a usmál se Procházka. Pak se rozesmál a dodal: "Ne, dělám si legraci. Jsou skvělí. Je to výborná parta a je s nimi legrace."

Celebrity s.r.o. nejsou inspirovány přímo filmem. Jde o příběh z prostředí jednoho televizního studia s velkým humorem vypovídá o světě, ve kterém je zločinec zákonem chráněn často lépe, než jeho oběť. "A taky o praktikách televizní zábavy, která v zájmu sledovanosti nabídne divákovi cokoli. Jednoduše jde o komedii o době, kterou dobře známe, nad níž sice můžeme i plakat, ale lepší je se jí zasmát,“ říká přední český divadelní, muzikálový režisér a herec Antonín Procházka.

Společně s producentem Jiřím Turkem, který stojí třeba i za Festivalem humoru Komedy fest Plzeň či nedávno uskutečněným a velmi úspěšným Les Ballets Bubeníček Tour, vybrali a obsadili skvělé české herce a herečky, jejichž angažmá v Celebritách s.r.o. je skutečným oživením a zárukou kvality a zábavy.

"Jako, my jsme vlastně ještě pořádně nezačali a už se smějeme, bavíme se a je to prima," pochvalovala si herečka Kateřina Macháčková. "My se v podstatě smějeme pořád a s Martinem Písaříkem jsme zjistili, protože se alternujeme, že jsme vlastně totožní. Že jsme stejní. A bojíme se, aby si nás lidi na jevišti nespletli," dodal s humorem sobě vlastním "tydýt" Lukáš Pavlásek.

"Bude to legrace, hlavně ať lidi přijdou. Lidi se chtějí bavit a my se o to pokusíme," prohlásila Adéla Gondíková.

Tak uvidíme. Už 8. listopadu je premiéra. Do té doby musí všech sedmnáct herců, kteří se střídají v alternacích, nazkoušet celou hru. Do konce roku odehrají v Palace ještě představení. Další až po Novém roce. "A jinak to bude představení zájezdové, takže ochuzeni nebudou ani diváci v různých koutech republiky," dodal producent Jiří Turek.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47