Smůla! Čeká hvězdu Ulice vážná operace? Je to dost možné!

 Celebrity 
10. června 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Zdena Hadrbolcová skončila v nemocnici! Nova
Hvězda populární novácké Ulice Zdena Hadrbolcová má ale smůlu. Zrovna, když se těšila, že dotočí před prázdninami poslední díly a udělá si volno, skončila v nemocnici. Vyloučeno není, že jí čeká vážná operace. Kdyby ale herečka nešla k doktorovi, mohlo by vše skončit daleko hůř.

Pekařka Růžena, kterou Hadrbolcová hraje v Ulici, byla často unavená, a bušilo jí srdce. Šla k lékaři a ten zjistil problém. "Poslali mě na katetrizaci a teď se čeká na výsledky. Uvidíme," uvedla herečka.

Bez ohledu na natáčecí plán musela do špitálu, kde jí tepnou zavedli katetr, aby zjistili, v jakém stavu má srdce, případně jí opravily nepravidelný rytmus srdce.

78leté Hadrbolcové mohl hrozit infarkt, mrtvice a podobné věci. Nyní je nebezpečí zažehnáno. Pokud by ale musela na operaci srdce, je odhodlána. Chce ještě točit, ale hlavně odpočívat.

"Hraju tenis a chodím do posilovny. Teď musím po všech směrech zmírnit," dodala Hadrbolcová, která není první ani poslední herečkou s potížemi se srdcem. Nedávno zákrok podstoupila její kolegyně Iva Janžurová, která už je v pořádku a natáčí momentálně nové díly seriálu Doktor Martin.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47