Rváč, floutek, nebo hodný kluk? Adam Mišík klame tělem

 Celebrity 
11. prosince 2023 08:38 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Adam Mišík  Peugeot
Adam Mišík je muž mnoha tváří. Do showbusinessu vstoupil už ve velmi útlém věku. Někoho zřejmě napadne, že ho tam trochu popostrčil jeho slavný táta, hudebník Vladimír Mišík, spíš se tam ale dostal díky svému talentu, nebo spíš multitalentu. 

Asi nikoho nepřekvapí, že Adam je vynikajícím muzikantem. Jeho diskografie je vzhledem k jeho velmi mladému věku mimořádně bohatá a Adam pravidelně vyprodává koncertní sály. Získal také několik ocenění, například Objev roku v anketě Český slavík v roce 2013. Uspěl také v hudebních cenách Óčka a Evropy2. 

Také tanec je jeho silnou stránkou. O svém tanečním nadání jednoznačně přesvědčil diváky v deváté řadě Star Dance. Kromě této dovednosti ale bravurně zvládne i moderovat či dabovat. Největší záběr má ovšem jako herec. Zahrál si v mnoha filmech a seriálech určených pro různé věkové skupiny. Zapůsobil tak na diváky všech generací. S herectvím začal už velmi brzy, konkrétně v sedmi letech, kdy dostal roli ve filmu Kráska v nesnázích. Uplatnil se i na divadelních prknech. A dnes, ve věku 26 let je jedním z nejžádanějších filmových i seriálových herců. Jeho nejnovějším úspěchem je český film Banger, kde si Adam zahrál rappera a zároveň drogového dealera Alexe.

Film Banger rozhodně není pro citlivé duše. Hemží se slovy, které ve slušné společnosti neuslyšíte. Adam Mišík hraje sebedestrukčního „střelce“ balancujícího na hranici zákona, ale i života. A hraje skvěle! Dokonce si ho někteří fanoušci s rolí natolik ztotožnili, že mu píšou zprávy s velice pikantními vzkazy, jak se Adam svěřuje na svém TikToku. „Je to absolutní extrém, co se děje v mým životě,…“, říká ve videu Adam. Nicméně se samotnou postavou Alexe a s tím, jak ji zahrát, neměl problém, ostatně jak sám tvrdí, preferuje role „záporáků“. 

„Hrát zápornou roli je mnohem zajímavější. Sice těžší, ale mě baví určitě víc, než hrát hodného kluka,“ říká Adam. Ostatně je to vidět, což mohli diváci mohli ocenit například v seriálu První republika, kde přesvědčivě zahrál roli agresivního boxera Kiliana Tůmy. 

Navzdory tomu je Adam Mišík v reálu spíše kladný hrdina. Uvěřili byste třeba, že je propagátorem ochrany životního prostředí? Má blízko k ekologii a možná vás překvapí, že v běžném životě neřídí nadupané staré Audi, ve kterém se prohání Prahou ve filmu Banger, ale čistě elektrické městské SUV Peugeot e-2008. 

„Nejsem žádný eko-fanatik. Jen jsem tak nějak přirozeně dospěl k přesvědčení, že pro životní prostředí by zkrátka každý měl udělat maximum, co zvládne. A když můžu jezdit elektrickým autem, tak ano, jdu do toho! Nejde jen o čistší prostředí, ale i o čistší svědomí. S elektrickým Peugeotem e-2008 jsme si skvěle sedli. Přesvědčil mě, že jezdit bezemisně je vlastně tak nějak intuitivní,“ říká Adam Mišík.

Zdroje: Adam Mišík, Peugeot

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?