Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová

 Celebrity 
22. srpna 2023 18:36 / Natálie Nová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Andrea řízení miluje a ráda si užívá dynamickou jízdu Peugeot
Potkat Andreu Kalivodovou na dostizích není nic neobvyklého. „Hazard nesnáším, ale dostihy, to je něco jiného, tam neodolám a sázím,“ přiznává Andrea Kalivodová. Na dostihy jezdí ráda a většinou bere i svého manžela Radka Tögela a jejich dva syny Adriana a Sebastiana. V pražské Velké Chuchli jsou všichni častými hosty. Na nejprestižnějším dostihu celé sezóny, České Derby, tak nemohli chybět.

Operní divu Andreu Kalivodovou na divácké tribuně pražského závodiště dozajista nepřehlédnete. Andrea má totiž vytříbený vkus a vždy dbá na image. Bývá tak skutečnou ozdobou Chuchle Arény. Nezapomíná ani na tradice, a proto na dostihy nikdy nevyráží bez stylového kloboučku a oděná od elegantních šatů. Nemohou chybět ani sexy lodičky na vysokém podpatku. Ty ovšem tentokrát musela na chvíli odložit a nazout až na samotném závodišti. Cesta do Velké Chuchle totiž měla ještě jiný cíl, a to pořádně projet fungl nové auto, což s jehlami dost dobře nejde.

„Měla jsem teď v poslední době tolik práce, že jsem ani nestihla vyzkoušet mého nového Peugeota 408. Cestu na Českou Derby jsme tak pojali jako rodinný výlet. Z Psár jsme to vzali pořádnou oklikou kolem Vltavy. Kluci se kochali krásnou krajinou. Jsou to totiž takoví zeměpisci a poznávání míst je baví. Já jsem si zase na pěkných a přehledných rovinkách mohla vyzkoušet moje nové auto. Moc jsem se na to těšila, a opravdu jsem si to užila,“ pochvalovala si Andrea.

Přestože Andrea řízení miluje a ráda si užívá dynamickou jízdu, na cestu zpátky ráda přenechala volant svému muži. Na dostizích totiž podlehla hráčské vášni, a i když obecně nesnáší hazard, ustoupila ze svých zásad a vsadila na svého koně. „Hned, jak jsem ho uviděla, řekla jsem si, že je to rozený vítěz. Neodolala jsem a vsadila na něj. Bohužel jen malou částku, jsem totiž přesvědčená, že většinou nemám ve hře moc štěstí,“ svěřuje se Andrea. Tentokrát by se ale pěkná suma vsazená na správného koně vyplatila. Předtucha se totiž ukázala jako správná a favorit Andrey vyhrál. Sklenku sektu na oslavu vítězství pak Andrea nemohla odmítnout. Řízení vozu na cestě domů tak raději přenechala Radkovi.

Česká Derby jakožto nejprestižnější ze všech dostihů, je nepochybně považována za zlatý hřeb dostihové sezóny, nicméně není zdaleka poslední. Na podzim se ve Velké Chuchli koná hned několik akcí, například v září Zlatý pohár či v říjnu Cena prezidenta republiky. Tyto závody si Andrea Kalivodová rozhodně nenechá ujít, ovšem nejen kvůli sledování dostihů či příležitostnému sázení, na těchto akcích má totiž Andrea i jiné příjemné povinnosti například předávání cen vítězům či zpívání státní hymny k zahájení dostihů.

Zdroj: Peugeot

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?