Patrasová: Strach z rakoviny!

 Celebrity 
15. května 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Dáda Patrasová prožívá týdny strachu. Neví totiž, co přesně jí trápí! archiv Nova
Veliký strach, nejistota a obavy sužují v těchto dnech zpěvačku a herečku Dádu Patrasovou. Bojí se dokonce té nejhorší nemoci. Nezbývá ji než čekat na výsledky vyšetření žaludku, které musela podstoupit. Vše je zřejmě následkem stresu z posledních měsíců kvůli nevěrám svého manžela Felixe Slováčka.

Patrasová musela podstoupit gastroskopii, tedy sondu, kterou jí lékař zavedl do žaludku, aby zjistil, kde je příčina jejích bolestí, křečí a nevolností. Může jít jak o takzvaného heligobaktera, tedy zánětlivé onemocnění žaludku, které se řeší přeléčením trojkombinací antibiotiky, tak také o vřed. Pak by musela následovat léčba medikamenty.

"Trnu hrůzou, co mi je. Opravdu se bojím, aby to nebylo něco horšího," nechala se Patrasová slyšet.

Bojí se pochopitelně i rakoviny, které je všude v jejím okolí mnoho, a která v posledních létech kosí i české celebrity. Přitom Dáda měla před lety vředy na dvanácterníku. Ty jí však pomohly vyléčit kapačky a antibiotika. Nemusela tedy na operaci.

Právě stres je spouštěč všech vážných chorob, včetně té nejhorší. A stresu měla Patrasová za poslední téměř rok až kam. Její manžel Felix Slováček se totiž tahal a otázka je zda stále netahá s "umělkyní" Lucií Gelemovou. A přesto že svatosvatě sliboval, že už bude hodný a Patrasová stáhla i žádost o rozvod, realita bude nejspíš jiná.

Teď je ale důležité, aby byla co nejdříve v pořádku a výsledky z histologie nebyly nijak dramatické. Patrasová bude muset držet dietu, vyvarovat se alkoholu a hlavně stresu. No, snad jí to půjde.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve