Nejkrásnější chlap světa Martinka je v ČR! Vrátil se domů!

 Celebrity 
15. května 2016 02:55 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tenhle nejkrásnější fešák světa je z Česka a jmenuje se Tomáš Martinka! archiv CastMe
Tomáš Martinka se minulý týden stal nejkrásnějším mužem světa na soutěži Mister Global. Včera se vrátil zpět do vlasti. Odpoledne přiletěl z Thajska, kde se soutěž konala a kde jasně zabodoval. Přivítat ho přišli přátelé, kolegové modelové i David Novotný, ředitel soutěže Muž roku , kterou Tomáš loni prošel.

Martina se tak stal nejhezčím mužem světa. Poprvé v historii ankety a stojí tak na stejném žebříčku krásy, jako Táňa Kuchařová. Ta před lety získala prestižní titul Miss World.

Martinka, který vloni v Náchodě nevyhrál první místo v Muži roku, ale utržil místo druhé, teď všem vyrazil dech.

„Bylo to super, opravdu, ale jsem rád, že už jsem zase doma,“ pozdravil kamarády a rodinu Tomáš na pražském Letišti, kam jej kromě Novotného přišel pozdravit úřadující muž roku Jakub Kraus či další fešák Jan Vurm.

Teď si bude Tomáš Martinka užívat jak slávy, tak i nabídek, které se mu díky titulu už začali hrnout. Jednotlivé značky se budou zcela jistě předhánět, kdo ho uloví a rapidně také stoupne cena sympaťáka původem ze severočeského Mostu.

V srpnu proběhne v Náchodě další ročník Muže roku a otázkou je, zda se opět nějaký finalista, či případně vítěz probojuje do v příštím roce do finále o nejkrásnějšího chlapa světa.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum