Pohádkové výdělky Jana Krause. Víme, kolik bere za svou televizní show a co dělá s miliony!

 Celebrity 
14. května 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Janu Krausovi jeho pověstná červená pohovka vydělá pěkný balík peněz! archiv
Každý týden vysílá svou Show a do červené pohovky si zve různé zajímavé hosty. Někdy jde o notoricky známé celebrity, jindy spíš o úletáře, nebo lidi něčím zvláštní. Za tuhle legraci bere moderátor a herec Jan Kraus údajně více než 400 tisíc měsíčně. K tomu ještě má další aktivity, od hraní, přes výuku, či moderování. Zkrátka herec s výrazným nosem není žádný chudák.

Své nastřádané miliony však nerozhazuje ani po barech, ani nekupuje zlato, diamanty nebo luxusní auta, ale investuje. Za neuvěřitelných 14 milionů korun si před časem koupil luxusní byt v Praze 6. Ten pronajímá cizincům, kterým osobně dělá veškerý servis. V Česku slavný moderátor je pro cizince běžným "realiťákem", který pro ně dojede i na letiště a zase je na něj odveze. Zajistí servis v pronajatém bytě, zajistí úklid a vše potřebné a hosté ze zahraničí si jeho služeb chválí. Noc pro čtyři lidi vyjde na skoro 6000 korun.

Při měsíčním pobytu zinkasuje Kraus okolo 120 tisíc korun. V jeho podnikání ho podporuje i jeho syn Jáchym, který pomáhá, jak to jen jde. Že by se do kšeftů zapojovala Krausova partnerka Ivana Chýlková, není asi reálné, nicméně moderátor chytil příležitost za pačesy a vydělává a vydělává.

Když má dobrý měsíc, může si klidně vydělat i s tím, co má na Primě okolo tři čtvrtě milionu korun a z toho se už dá docela slušně říct, co myslíte?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve