Tři roky od tragické nehody Schumachera! Péče o něj stála šílený balík!

 Celebrity 
01. ledna 2017 02:30 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Do Formule 1 Michael Schumacher už nikdy nesedne! archiv
Na naprosto šílený balík přišla péče o bývalou jedničku závodů Formule 1 Michaela Schumachera. Během tří let, kdy jen leží a hledí do stropu, investovala manželka Corinna téměř půl miliardy korun!

Manželka Schumachera sice říká, že Lidský život je k nezaplacení, ale má svým způsobem pravdu. Corinna si »Schumiho« vzala v roce 1995. Sedminásobný šampion F1 se zranil při lyžovačce v Alpách, kde hlavou narazil na balvan. Následovaly náročné operace a rehabilitace, ale nic platné. Podle mnohých je Schumacher ve stavu "bdělého koma". Tedy vnímá, kouká, slyší, ale příliš nereaguje a jen leží.

Žena Corinna jen za vybudování soukromé kliniky ve vile u Ženevského jezera dala 300 milionů korun a dalších 100 milionů stály léky a další péče. Otázkou je, zda to vše má smysl. Podle některých kamarádů závodníka je stav spíš horší a horší a on sám váží necelých 50 kilo.

 »Schumiho« manažerka Sabine Kehm však spekulace vyvrací tichem. „Michaelův stav není veřejná věc,“ tvrdí, přičemž sama manželka informuje o jeho stavu, jak jen může. Ovšem vždy pozitivně, někdy snad i příliš lživě! 

O tom, že by Michael usedl ještě někdy za volant, si mohou všichni nechat jenom zdát. Jeho stav nebude zřejmě už nikdy takový, aby mohl fungovat bez stálé péče. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve