Chudák Gottova dcera! Kdo zakázal podávat jí informace o stavu jejího táty?

 Celebrity 
08. května 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Dcera Karla Gotta - Dominika nemá prý zrovna aktuální zprávy o stavu svého otce! archiv
Dominika Gottová je nejstarší z dcer Karla Gotta, přesto je na tom pomalu hůře, než nejposlednější fanoušek Zlatého slavíka! O stavu svého táty nemá totiž pořádné informace, což přiznala v rozhovoru pro deník Aha. Proto ani teď vlastně neví, proč nebyl zpěvák operován podle původního termínu a nezná údajně ani podrobnější informace.

"Mám o tátu strach, ale pevně věřím ve specializaci lékařů a také v to, že operaci bedlivě k jeho věku a stavu zvážili. Jen mám velmi málo informací. Musím se spoléhat na tátovy nejbližší, až mi zatelefonují nebo napíší, jak vše dopadlo. A pak budu šťastná, až mi zavolá sám táta. Držím mu moc palce a doufám, že při něm opět stojí Bůh,“ dodala Dominika Gottová.

Znamená to, že jí Karel Gott ani po nástupu do nemocnice, když mohl mít mobil zapnutý nemohl zavolat či napsat. A to přesto, že pak se operace trávícího traktu nekonala. Nebo, že by nebyl ze zdravotních důvodů Mistr schopen telefonovat? O to větší obavy pak o jeho zdravotní stav jsou!

"Nejbližší člověk v rodině, nejstarší dcera a nemá informace, jak je to s tatínkem? To je trochu divné, ne? Něco mi tu nehraje a zdá se, že tu někdo snad určuje, s kým a kdy se Karel bavit smí a s kým ne. Jinak si to vysvětlit neumím," dodal jeden z blízkých známých Karla Gotta.

Zatímco termín operace byl v pátek, zákrok zpěvák nepodstoupil. Ani jeho žena Ivana, ani mluvčí Aneta Stolzová nesdělily, kdy se tak uskuteční. Prý z důvodu ochrany soukromí zpěváka nebude mluvčí zatím podávat informace. Ty podá, až bude po zákroku. Opět mnoho nejasností, tajností a opět prostor pro spekulace. Zcela zbytečně...!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47