Oslavenkyně Dáda Patrasová královna dětských srdcí? No někdy se prý chovala jako pověstný strýček Jedlička!

 Celebrity 
28. dubna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Dádě Patrasové je 60! Kdo by to do ní řekl! archiv
Dádě Patrasové je 60! Kdo by to byl do ní řekl. I když je už babička a to doslova, rozhodně na to nevypadá. A to ani poté, co si v posledním roce prošla problémy s nevěrníkem Felixem Slováčkem. Ač z toho Patrasová, ikona dětí a zpívající herečka dělala story hodnou Hollywoodu, vlastně se nestalo nic objevného. Felix byl vždycky mužem, kterému jedna žena nestačila.

Mnoho dětí zná Dádu jako tu milou, usměvavou, zpěvačku, herečku, moderátorku, ale jsou i tací, kteří tvrdí, že z děcek měla často osypky.

"Když jsem byla malá, zúčastnila jsem se asi třikrát natáčení z Dádou Patrasovou v televizi. Dokud svítily kamery, bylo to nějak v pohodě, ale jak byla pauza, nebo jsme skončily, protivnější a zapšklejší ženskou jsem nezažila. Bylo mi devět deset let a dobře si to pamatuji. Pak mi to samé říkala jedna kamarádka, která ji zase zažila jindy. No asi měla dětí plné zuby," myslí si dnes paní Andrea, matka dvou dětí.

Patrasová se práci s dětmi věnovala půl života, jezdila i na zájezdová představení, vydávala desky a platila u nás za takovou ikonu dětské zábavy a vzor. Jenže vše bylo asi jinak. Je to pochopitelné, když má někdo strávit hodiny a hodiny s cizími dětmi, které ještě často zlobí a dělají si co chtějí, není to jednoduché.

Podobně to měl známý strýček Jedlička. Dokud se natáčelo, byl vtipný a přátelský, když ale zhasla kamera, nadával a děti i fackoval. Byl pověstný tím, že mezi kolegy a přáteli říkal, že děti vyloženě nenávidí.

To u Patrasové, dnes šedesátnice takové rozhodně není, ale, že by si z baráku na Vinohradech udělala školku nebo dětský domov, to asi vážně nehrozí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod