Chudák Lábus! Stal se obětí hnusného podvodu!

 Celebrity 
25. dubna 2016 04:53 / redakce
  0
Loading...
📷
3 fotografie v galerii
Propagační video, na kterém Jiří Lábus vychvaluje horský hotel a bohulibost Prahy 10. Jenže vše je jinak! youtube
Jiří Lábus je nejen skvělý herec, komik, dabér, ale i slušný a férový člověk! Právě tito lidé se často stávají obětí podvodníků, hochštaplérů, lichvářů či tunelářů. I on bohužel naletěl a sám se nestačí divit, čemu se propůjčil. Ovšem v dobré víře pomoct.

Staré české přísloví říká: "Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění." Bohužel i tohle na vlastní kůži starý dobrák Lábus taky pochopil. Před lety natočil komentář k propagačnímu videu pro horský hotel v Janských Lázních v Krkonoších. Netušil však, jak se tam švindluje.

Podle týdeníku Sedmička lítá v průšvihu s podivným nákupem hotelu, který schválili zastupitelé Prahy 10 i jeden bývalý ministr. Tehdejší zastupitelé však byli nákupem hotelu tak nadšeni, že se v roce 2009 rozhodli natočit propagační video, které namluvil právě Jiří Lábus. Neměl ale tušení, že jde o podivné vyvedení peněz.

„Obecní úřad mě poprosil, jestli bych to pro ně nenatočil, bylo v rámci ještě jiných věcí. Vůbec nevím, že to takhle dopadlo.Řešit to nebudu, to bych se z toho musel zbláznit,“ řekl pro týdeník Lábus, který chtěl jen pomoct.

Případ se týká hotelu, který byl pořizován městskou částí v roce 2008 za necelých 50 milionů korun, ale v roce 2005 znalecký posudek budovu ohodnotil na 35 milionů. "To už samo o sobě je značně podivné,“ uvedla opoziční zastupitelka Prahy 10 Jana Komrsková.

Sám herec a dabér Jiří Lábus nemá s kauzou nic společného, jen prostě "naletěl" a dostal namluvení textu k videu jako zakázku. Jako každou jinou. I tak je z toho ale rozladěný a zklamaný.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008