Konečně šťastná Lucie Bílá! Tenhle je toho příčinou! Foto jako důkaz!

 Celebrity 
26. dubna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Šťastná teta malého Karlíka, zpěvačka Lucie Bílá! facebook, L. Fronk
Lucie Bílá je po dvou měsících od odchodu milované maminky zase šťastná. Důvodem byl víkendový křest jejího malého synovce Káji, kterého společně pokřtili v kapličce v milovaných Otvovicích. Zlatá slavice šla za kmotru a přítomna byla jen nejbližší rodina.

Rodiče miminka, zpěvaččin bratr Karel Zaňák a jeho partnerka Adéla zářili štěstím. A kdo jiný by měl být kmotrou, než právě Lucie. Malého Káju pokřtil rodinný přítel, kněz Zbigniew Czendlik. a samozřejmě, že se slavnostního aktu zúčastnil i dědeček, Lucčin a Karlův otec Josef.

I když se všichni usmívali a byli šťastní, že vítají do života nového tvorečka a dali mu svátost křtu, v duchu mysleli na jediné, na maminku a babičku malého Káji, která se bohužel téhle šťastné chvilky nedožila.

"Kájo, ty jsi ale čím dál větší," pronesla Lucie Bílá, když si vzala synovečka do ruky a vydala se s ním k oltáři.

Křest proběhl jen v úzkém kruhu rodinném, v poklidné otvovické kapli a poté se všichni vydali do zdejší restaurace na slavnostní oběd. Lucie i její bratr mají nyní alespoň malou náplast na bolavé srdce po odchodu maminky. Jeden život skončil a druhý začíná. A je vidět, že Lucie Bílá v přítomnosti malého miminka jenom kvete. Taky slíbila, že když bude mít jenom trochu času, bude se o malého Káju starat, jako správná teta.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47