Dcera Urbánkové se chystá k zásadnímu životnímu kroku! Už zase?

 Celebrity 
27. dubna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Yana Fabian s maminkou Naďou Urbánkovou, z níž udělá znovu tchýni! archiv
V Česku neměla moc štěstí, tak odešla do USA, tam chytila štěstí za pačesy, prorazila a dnes je zní poměrně hodně obsazovaná herečka a zpěvačka. Dcera Nadi Urbánkové, zpěvačka Jana Fabiánová, která si říká Yanna Fabian, je šťastná a spokojená. A taky zamilovaná. A teď se dokonce chystá pod čepec. Už podruhé!

"Dostala jsem krabičku, v ní další krabičku, a v ní byla další krabička a v ní další.. Otevřu poslední krabičku - nádherný prstýnek! Pak jeho velký úsměv. Tak jsem poklekla a ptám se. Řekl ANO," napsala na svůj profil na sociální síti Jana Fabiánová, kdysi Linda Nemejovská, než si změnila své jméno.

Zdá se tedy, že veselka bude hodně brzo a na ní zřejmě přiletí z Želivi na Vysočině i maminka Naďa. S dcerou má krásný vztah. Nevídají se kvůli vzdálenosti moc, ale denně si povídají po skypu. A když Naďa před lety onemocněla zákeřnou rakovinou, byla to právě dcera, která ji byla nejblíž, starala se o ni a velmi ji pomohla.

"Mám nejhodnější dceru na světě a strašně moc jí přeju šťěstí," nechala se slyšet Urbánková, která zpívá, koncertuje a moderuje v rádiu. Doma rozhodně nesedí a nelituje se. Život bere takový, jaký je. Dcera z ní nyní udělá opět tchýni. Zda babičku, je otázkou.

Její dcera, která se bude vdávat už podruhé. První manželství nevyšlo. Věří proto, že to druhé už bude napořád!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47