Nejméně hezká česká herečka si naběhla! Zase si hraje ne větší hvězdu, než je?

 Celebrity 
16. dubna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Simona Babčáková prý urazila svého chlebodárce, který ji dává práci! No, dost si tím naběhla! archiv
Když se o někom začne říkat, že je hvězda, stává se, že mu to vleze do hlavy a začne mít hvězdné manýry a chovat se naprosto nemožně. Takhle se podle mnohých kolegů, novinářů i veřejnosti chová asi nejméně hezká česká herečka Simona Babčáková. Zase o sobě dala vědět. Tentokrát si ovšem naběhla s urážkou svého chlebodárce, a to se jí nemusí vyplatit!

Vloni si na Babčákovu, kterou předchází její veliký a poměrně divně formovaný nos, ale také drsná povaha a nevybíravé chování, stěžovali organizátoři festivalu Mezi ploty. Tenkrát byla pro nevhodné chování vykázána z pódia. Teď ale poslala do p..ryč reportérský štáb Primy, a to jen proto, že s ní chtěl natočit rozhovor do TOP Staru.

Sama Babčáková, kterou teď živí i role v seriálu Ohnivý kuře, podle týdeníku Sedmička projevila svou náturu, a to tak, že vlastně urazila toho, kdo jí dává práci.

„Babčáková přišla, pozdravila, sedla si k reportérce a prohlédla si logo Primy na mikrofonu. Zeptala se, pro co to vlastně je, a jedním dechem dodala, že doufá, že to není pro ten jejich debilní Top Star,“ popsal situaci očitý svědek.

Sama reportérka Pavlína Holubová, která měla rozhovor točit, si ale naběhla, když domněnku Babčákové potvrdila. Ta se znechuceně zvedla a odešla. Top Star přitom nazvala póvlem. Zřejmě jí ale nedošlo, že za tímto pořadem, stejně tak jako za seriálem Ohnivý kuře, stojí právě FTV Prima. Vykoledovala si tak velké napomenutí, neboť povinnost seriál propagovat má i ve smlouvě.

Někteří kolegové herci dokonce Babčákovou nemusejí. "Viděla jsem tu šílenost s názvem Díra u Hanušovic, co posbíralo Lvy, což mě nepřekvapuje, protože čím šílenější film, větší hovadina, tím víc cen. Ale tam se jen ukázalo, jak se dá z nehezké herečky udělat ještě ošklivější. Ovšem právě svým neestetickým výrazem je asi pro některé režiséry zajímavá. Otázkou je, jak se k těm lidem chová, když si pořád hraje na hvězdu," dodala jedna z herečka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008