Obrovská nenávist mezi Brejchovou a Moučkovou! Kam pohřbila jejich společného chlapa?

 Celebrity 
20. července 2017 04:50 / René Černý
  2
📷
2 fotografie v galerii
Kamila Moučková a Jana Brejchová se roky nenávidí kvůli Jiřímu Zahajskému! archiv, ČT, Profimedia
Jak veliká může být nenávist mezi dvěma ženamy, sokyněmi v lásce? O tom by mohla vyprávět hlasatelka a moderátorka Kamila Moučková (89), které dodnes herečka Jana Brejchová (77) tají, kde je pohřben Jiří Zahajský. Tedy muž, kvůli kterému spolu přestaly kamarádit a jedna druhou nemůže vystát!

Letos uplynulo 10 let od smrti Zahajského, který hrál v řadě filmů a inscenací, například v právě reprízovaném seriálu Život na zámku, komedii Rozpuštěný a vypuštěný nebo seriálu Křeček v noční košili. Dlouhých 31 let žil s Kamilou Moučkovou. Pak ji ale opustil.

Moučkové prý Zahajského přebrala herečka Jana Brejchová, matka Terezy Brodské. A mezi oběma ženami nastal spor, nenávist. „Ona tak dlouho k nám chodila domů na návštěvu a tvářila se jako moje největší kamarádka, až mi vrazila, obrazně řečeno, nůž do zad. Dodnes nejsem schopná jí to odpustit. Snažila jsem se o to mockrát, ale nejde to...," přiznala Moučková.

Tu však nejvíc mrzí, že svému milovanému partnerovi nemůže ani zapálit svíčku na hrobě přinést kytičku. „Ona mi nikdy neprozradila, kde je pohřbený. Nikdo to neví...," podotkla Kamila Moučková, která i přes svůj věk, vypadá pořád skvěle a je v dobré formě.

Jana Brejchová žije už několik let na LDN nemocnice MOTOL. Kromě nejbližší rodiny nepřijímá žádné návštěvy, kolegy. Prostě nikoho a proslýchá se, že její stav údajně není nejlepší. „Má svůj svět a je zázrak, že pozná terezu, manžela, vnoučata. Jinak není ve stavu, kdy by mohla cokoli jiného. Potřebuje stálou nepřetržitou péči. Nechodí...," dodal zdroj z nemocnice, z oddělení, kde roky žila i vělká filmová hvězda Zita Kabátová, nebo nedávno zesnulá Luba Skořepová. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47