Smutná zpráva od Jiřího Bartošky! Všichni doufali, že už je v pořádku, ale on....

 Celebrity 
06. dubna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiří Bartoška není ještě tak v pořádku, jak by se mohlo zdát! Profimedia
Herecký bard Jiří Bartoška měl vloni porazit rakovinu mízních uzlin, podobnou, jakou si prošel později Karel Gott. I jemu lékaři sdělili, že nádor ustoupil a měl by být v pořádku. Jenže se ukázalo, že charismatický herec se necítí úplně dobře. Odmítl totiž práci!

Zatímco si zahrál ve filmu Teorie tygra, který je nově v kinech, na divadelní představení si netroufá. Odmítl proto roli v divadle u Karla Heřmánka. Zkrátka si myslí, že by to nedal.

Skoro sedmdesátiletý Bartoška se cítí ještě slabý pro přezkoušení, takzvanou projížděčku, nápor, stres a vše okolo toho. Divadelní hra Jakub a jeho pán se tak musí obejít bez něj! Přitom právě tuto hru Barťák dobře zná a s Karlem Heřmánkem v ní exceloval poprvé už před čtyřiceti lety. Na repertoáru přitom vydržela až do jeho onemocnění.

Diváci doufali, že se do role nyní vrátí, ale Jiři Bartoška musel s díky odmítnout. Alespoň prozatím. Líto je to i lidem z divadla. "Jirka je asi už docela fit, ale přeci jen je to velká role, kdy skoro nesleze z jeviště. A upřímně, to opravdu pro člověka, který si prošel takovou nemocí, není. Snad se ale zcela zotaví a třeba příští sezóna bude opět jeho," myslí si člověk z produkce pražského divadla.

U Jiřího Bartošky nebyl nádor tak rozsáhlý, přesto podstoupil chemoterapie i další léčbu, ale poměrně dobře se zotavuje. A to přesto, že stále kouří sví milované cigarety. Jen jejich počet o něco omezil.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve