Zoufalá hvězda z Ohnivého kuřete či Boty jménem Melichar: Otrávili jí psa!

 Celebrity 
06. dubna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Regina Řandová je velmi smutná! Neznámý šílenec tráví u nich na chalupě psy a jednou z obětí se stala milovaná fenka! facebook, archiv
Herečka a dabérka Regina Řandová je v šoku! Někdo jí totiž otrávil milovanou fenku jezevčíka. Vše se stalo na chalupě na Táborsku, v jižních Čechách, kam herečka známá z komedie Bota jménem Melichar nebo nyní aktuálně Ohnivý kuře s rodinou velmi často jezdí! Teď chce varovat všechny chalupáře, ale i místní!

Neznámý šílenec nebo pomstychtivý psychopat řádí v okolí Bechyně, nejvíce asi okolo Dobronic. Zde je chalupářská a chatařská oblast a právě tady prý už několik lidí zaznamenalo trávící problémy u svých čtyřnohých miláčků, včetně koček.

Sama herečka se se svým smutným příběhem svěřila na sociální síti, kde napsala: „Přátelé výsledky z laboratoře potvrzeny, 100 násobné hodnoty oproti normálu. Takže otrava potvrzena. Všichni v okolí Dobronic, hlidejte si své domácí miláčky ať nespapají nějaký bordel, který nějaký úchyl rozhazuje po vsi. Aby Vám nebylo smutno tak jako nám. BÁRO, posílám pusu do psího nebe,“ napsala nešťastná Řandová, terá se věnuje především dabinku a na svém kontě má desítky a desítky rolí zahraničních hereček v češtině.

Bývalá manželka herce Čestmíra Řandy ml., má řadu let novou rodinu a s tou tráví na jihočeském vejminku veškerý volný čas. Nyní chce všechny varovat, aby si na své miláčky dávali pozor! Podle dostupných informací fenku někdo otrávil fridexem. To, že by pes vypil nemrznoucí smět do chladiče, nehrozí. Spíš se zdá, že jí látkou někdo napustil třeba maso, nebo salám a podstrčil či hodil na zahradu. Není ale prý jediná, kdo zaznamenal zdravotní potíže u domácího zvířete. Několik dalších lidí mělo podobné zkušenosti, jen jejich zvířata měla větší štěstí, když otravu přežili

Případem se zřejmě začne zabývat i policie. Na jihu Čech nejde o jediný případ. Před pár dny se ve Veselí nad Lužnicí objevily kusy chleba propíchané špendlíky, rozházené po sídlišti a parku, určené pro psy.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47