Extrémně vulgární Krampol! Zk…í, p….e, p..l, hovada… Co ho tak na....o?

 Celebrity 
05. dubna 2016 04:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiří Krampol zuří, a když je naštvaný, vybíravě tedy rozhodně nemluví!  Profimedia
Řada lidí v Česku je naštvaná na české politiky, různé podvody a to, jak si někteří manažeři, především státních firem hrají na odborníky, a přitom ledasco zničí. Ale málokdo by veřejně použil tolik sprostých slov, jako herec a moderátor Jiří Krampol. Z toho v rozhovoru pro Parlamentnilsity.cz tedy padaly perly, byť mu mnozí musejí dát za pravdu!

Krampol je, podobně jako miliony Čechů znechucený z toho, co se v zemi tolik let po Sametové revoluci děje. Má tedy právo být naštvaný a zanadávat si. Jen by ale asi skoro osmdesátiletý pán měl volit citlivější slovník, protože to, jak se vyjadřuje, není tedy vůbec hezké počtení.

"Někdo přijde do nějakého podniku, všechno to zk…í, p….e to ze všech stran, že se to tam celé hroutí a oni mu na odchodnou ještě dají zlatý padák v podobě milionů," popsal naštvaný Jiří Krampol ParlamentnímListům.cz praktiky, které panují v české společnosti.

Sám si prý na životní úroveň nestěžuje, ale vadí mu, že mnoho lidí pracovalo desítky let, a teď jsou rádi, když mají na dovolenou na Slapech, zatímco jiní kradou a podvádějí a v podstatě nedělají nic. Jenže Krampol má svérázný způsob, jak svou nespokojenost dát najevo.

"Třeba za film Bastardi II jsem dostal částku, za kterou už si nekoupím ani motorku, možná tak špatné kolo. Leckteří umělci dostávají honoráře jako dělníci ve fabrice," postěžoval si herec, který se v posledních letech proslavil zejména jako moderátor pořadu Nikdo není dokonalý, dnes Nikdo není perfektní.

Krampolovi vadí třeba astronomické odměny úředníkům na ministerstvech. Sama vláda ale káže vodu a pije víno. Je to patrné zejména ze statisícových odměn, které její členové udělují svým podřízeným nebo šéfům podniků typu ČD Cargo.

"Tyhle hovada je potřeba chytit za držku, kopnout do p….e a vyhodit z okna," doporučil známý herec s tím, že se nestydí za názor, že v tomto ohledu je nyní život v takzvané demokracii horší než za komunismu. "Manažerem u nás může být snad kdokoliv. A takovýhle kreténi dostanou na odchodnou 30 milionů. To by mě zajímalo, kdo z těch nahoře tomuhle dá razítko," rozohnil se Jiří Krampol.

Herec si zanadával ale i na mediální scénu, protože sám vidí, jak jdou některá média v Česku pomalu ke dnu. "Jednu televizi tady vede Rumun, druhou Litevec, o tisku rozhoduje Němec, zlý hovado, který naočkovalo novináře, aby psali jen špatné věci," podotkl Krampol s tím, že on, stejně jako další umělci, už se často bojí s médii hovořit.

Nyní je jasné, že Krampol kšeft pro politickou stranu nebo jinou soukromou televizi asi nedostane. O té veřejnoprávní ani nemluvě. I když m stotisíckrát pravdu, v Česku bohužel platí staré známé od Boženy Němcové – „mlčeti zlato.“
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum