Obermaierka si může oddychnout! Soudit ji nejspíš nebudou.Víme proč!

 Seriály & Filmy 
21. března 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jaroslava Obermaierová nejspíš k soudu za údajné urážky nepůjde!  archiv
Hvězda seriálu Ulice Jaroslava Obermaierová si může oddychnout. Za údajné urážky a napadání nedávno zesnulé herečky Jaruš Hanušové jí příbuzní vlastně žalovat nemohou. Byly by to prý vyhozené peníze. Sama Obermaierka říká, že se ničeho nedopustila, jen řekla pravdu.

"Když člověk řekne pravdu, tak se většinou někdo naštve. Já řekla veřejně jen to, co všichni věděli. A dost mne zaráží, že ti, kteří jí sami pomlouvali a říkali, jaká byla alkoholička, že se kolikrát o sobě ani nevěděla, se pak za ní postavili," řekla hvězda z Ulice alias Nyklová.

Obermaierová po smrti Hanušové médiím sdělila, že si za to, jak dopadla, mohla vlastně sama, protože pila. A taky, že vlastně nebyla velká herečka, že když hrála sebe, byla skvělá. "Ale jak jako by začala hrát, stálo to za dvě věci. Prostě Hanušová nebyla velká herečka, ale v tom, co dělala, byla dobrá, to nikdo popřít nemůže," řekla Jaroslava Obermaierová.

Za to a další věci chtěli tři děti, které měla Hanušová, a které se o ní starali, Obermaierku žalovat. Prý urazila čest jejich matky i jejich, když uvedla, že byli vlastně chudáci, když se o nemocnou Hanušovou bez nohou a na vozíku museli starat, a že si vlastně museli oddychnout.

"Hrubě nás to urazilo a nechápeme, proč to paní Obermaierová dělá, proč to řekla. Hodně tím ublížila nám, ale i mamince, která už se nemůže bránit," shodli se děti Jaruš Hanušové.

Jenomže pokud by to dali k soudu, patrně by měli smůlu. "Byly by to opravdu zbytečně vynaložené peníze a soud by to nejspíš smetl ze stolu. Potomci by navíc museli dokázat, že to paní Obermaierová uvedla s cílem ublížit, s cílem urazit a podobně. A ona uvedla jen svůj názor. Navíc pokud paní Hanušová opravdu pila, pak opět nelhala. Posuzovala by se snad jen etická stránka věci a ta na žalobu dle mého není," podotkla pro VIPstory.cz renomovaný pražský právník.

Trojice dětí Hanušové by si tak své konání měla rozmyslet, protože Obermaierová sice řekla věci v době, kdy neměla a asi ani nemusela, ale neudělala to zcela jistě s úmyslem ublížit. A tak si může oddychnout. Placení odškodného ve výši statisíců ji nespíš nečeká. "Oni na mě chtěli tak maximálně vytřískat peníze, než aby se soudili z podstaty věci. Já stejně nic nemám, tak co," dodala Jaroslava Obermaierová.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum