Klusovi došly prachy? Proto udělal zásadní rozhodnutí!

 Celebrity 
17. března 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tomáš Klus končí s roční dovčou a vrátí se před diváky! Proč asi...? archiv NOVA
Jednorázový Zlatý slavík Tomáš Klus doodpočíval. Zatímco nedávno vyhrožoval s roční a možná i delší uměleckou pauzou, teď se vrací. Už v říjnu vyrazí na turné, což znamená, že ho nyní musí připravovat a rozhodně se nemůže flákat. Podle některých jeho známých mu došly peníze!

Přitom právě Tomáš Klus je pověstný tím, jaké částky si za vystoupení bere. Pohybují se od 200 do 450 tisíc korun. Takže, kdyby takových udělal za uplynulý rok dvacet, měl by mít aspoň na tři pět let vystaráno. Jenomže nemá!

"Tomáš je bohém a říká, že poslední co umí, je šetřit. Jeho žena něco stojí, dcera něco stojí a teď čekají druhé dítě. Takže se musí vrátit "do práce"," prozradil VIPstory.cz jeho kamarád, který tvrdí, že Klusova pauza mohly být částečně i marketingový tah.

"Pořád je dost těch, kteří ho chtějí. Klienti, firmy a podobně, a když oznámil, že přerušil kariéru, zvedla se vlna zájmu ještě víc. Takže si to užívá a plní se mu diář a vyráží na tour," říká kamarád.

Sám zpěvák se chce prý více zprofesionalizovat tak, aby jeho kariéra více závisela na něm samotném. Co si pod tím máme představit, bůh suď. Nicméně není vyloučeno, že si o více věcech chce rozhodovat sám a nebude to řešit jen jeho manažer a podobně.

Klusova deska Proměnamě se stala nejprodávanějším albem roku 2014. Poté, co v roce 2011 vyhrál v anketě Český slavík a porazil Karla Gotta, se rozhodl, že soutěž bude bojkotovat kvůli údajné cenzuře kontroverzního rapera Martina Pohla, kterého diváci znají jako Řezníka.

Své fanoušky Klus požádal, aby mu do ankety hlasy neposílali. Přesto skončil předloni a loni v Českém slavíku v kategorii zpěváků na druhém místě, ceremoniálu se však nezúčastnil.

V současnosti můžou Kluse diváci vidět na Nově v seriálu Na vodě, kde hraje hlavní roli spolu s hercem Lukášem Langmajerem. I když jiné nabídky na muzikál nebo na film odmítal, šanci na seriál nevzdal. A slušně si díky ní i vydělal!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008