ŠOK! Marta Kubišová - konec kariéry! A jak reagovala na úmrtí exmanžela?

 Celebrity 
20. března 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Marta Kubišová se rozhodla k velmi zásadnímu životnímu kroku!  archiv M. Kubišové
Zpěvačka Marta Kubišová se chystá k zásadnímu životnímu kroku. Chce pověsit kariéru na hřebík! Prý se cítí unavená a hodlá se věnovat sobě, rodiny a milovaným zvířatům. V pátek se navíc dozvěděla zprávu, že zemřel její bývalý manžel, režisér Jan Němec, s kterým nezažila hezké chvilky.

Když vloni prodělala Kubišová infarkt, pochopila, že musí zvolnit, a že to není legrace. Postihl jí právě v den jejích narozenin. "A to bylo varování. Takže jsem se rozhodla, že pomalu skončím," prozradila zpěvačka.

Kariéru by ráda ukončila zřejmě koncem tohoto roku. Chce v Ungeltu dohrát Poslední recitál a dořešit závazky, které má. Pak hodlá odpočívat. Neříká prý, že sem tam někde nezazpívá či nepřijme pozvání, ale v aktivní kariéře už nehodlá pokračovat.

Ředitel divadla Ungelt a její dlouholetý přítel Milan Hein její rozhodnutí respektuje a vlastně i schvaluje. "Její rozhodnutí bývají uvážlivá a jasná," podotkl Hein.

Kubišová chce odpočívat, trochu cestovat a dělat věci, na které doposud neměla čas. Otázkou je, zda jí nebude chybět nejen přízeň fanoušků, ale také finanční přilepšení. Mnohokrát se nechala slyšet, že jen z důchodu by nevystačila. Zřejmě má naspořeno, a tak se nebojí, že by strádala.

To, že nyní zemřel její bývalý manžel, režisér Jan Němec, vzala Kubišová jako zprávu o úmrtí člověka ze šoubyznysu. Po různých peripetiích necítila k Němcovi nic. Kdysi s ním čekala dítě, o které za dramatických okolností přišla a sama si prošla soukromým peklem. Jak kvůli potratu, tak i v samotném manželství s Němcem. Dva roky na to si vzala režisére Jana Moravce, s kterým sice manželství taky nevydrželo, ale alespoň z něj vzešla její milovaná dcera Kateřina.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?