Tenhle známý herec se tedy rozjel: Stropnický na hrad, ale jeho syna by zmlátil kabelem od žehličky!

 Celebrity 
17. března 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Michal Pavlata by Stropnického st. poslal na Hrad a s mladým by udělal krátký proces! archiv ČT
Říká se, že není nad upřímnost. A hodně upřímný je herec Michal Pavlata (70). Ten si myslí, že by měl v příštích volbách kandidovat někdo úplně jiný! A má i svého favorita. Je jím ministr obrany Martin Stropnický. Naopak jeho synovi Matějovi by prý nejraději nasekal na zadek!

"Myslím si, že prezidentem by mohl být Stropnický. To by se mi líbilo ze všeho nejvíc. Ovšem Miloš Zeman bude jistě chtít kandidovat znovu a udělá pro to všechno," svěřil se v rozhovoru pro Parlamentnilisty.cz Pavlata.

Řeč je pochopitelně o Martinu Stropnickém starším, s tím mladším by herec naopak udělal krátký proces, protože ho vytáčí doběla!

"Kvůli mladému Stropnickému jsme s jeho tátou vedli spoustu debat, dokonce jsem mu navrhoval, jestli by ho nemohl seřezat šňůrou od žehličky... Tak to totiž se mnou dělával můj tatínek," nenechal Pavlata nikoho na pochybách, koho by poslal na Hradčany a komu by předepsal fyzický trest.

Současný prezident a takzvaný lidový vypravěč historek Miloš Zeman se mu ve funkci vůbec nelíbí. Rád by, aby tam byl někdo "na úrovni". A že by se pak Veronika Žilková stala první dámou? Proč ne! Jedna herečka tam přeci už byla!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod