Nemocná Maciuchová: Víme, jak to s ní vypadá!

 Celebrity 
21. března 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Hana Maciuchová si snad konečně může oddychnout! archiv
Třikrát hurá, může zvolat herečka Hana Maciuchová. Zdá se, že skutečně vyhrála svůj boj nad zákeřnou rakovinou. Na konci března se totiž vrací na jeviště Vinohradského divadla. Původně plánovala, že si dá pauzu nejméně do podzimu.

Maciuchové lékaři zjistili sice nádorové onemocnění prsu, nicméně herečka nejspíš přišla včas, a tak nešlo o rozsáhlou formu. Nebylo potřeba odejmout prso a Maciuchovou nečeká ani dlouhá léčba chemoterapiky. Podle všeho podstoupí jen základní část ozáření a vše by mělo být v pořádku.

"Na konci března se vracím na jeviště a všem moc a moc děkuji za přízeň a podporu. Velmi mi to pomohlo," řekla Hana Maciuchová.

Herečka i její přátelé se báli, že rakovinový nádor bude daleko rozsáhlejší, léčba dlouhá a nejistá. "Hanka je moc ráda a je vidět, jak se jí ulevilo. Opravdu se to podchytilo v začátcích," svěřila se VIPstory.cz blízká známá Maciuchové.

A tak Anče z Krkonošských pohádek může klidně bouchnout šampaňské. Podobně jako třeba Karel Gott, který zdá se, také porazil zákeřnou nemoc, která ale u něj byla velmi rozsáhlá. Na štěstí žijeme v 21. století, kdy si lékaři i s takovými nemocemi mnohdy dokážou poradit.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008