Pamatujete na hvězdu z Rodinných pout? Problém s alkoholem a bez práce! Víme, co dělá!

 Celebrity 
19. března 2016 04:57 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Herečka je velmi talentovaná, ale zavadit o slušnou práci ve svém oboru, s tím má problém! A nejen s tím! archiv Nova
Je velmi talentovanou herečkou, hrála v seriálu Rodinná pouta a v některých dalších, ale najednou jako by se po ní slehla zem. Sabina Králová zmizela divákům z očí. Před pár lety jí policisté načapali údajně silně opilou za volantem, když bourala. V autě měla tehdy 12letého syna. Problémy s alkoholem prý provázejí její život. A herectvím se zrovna dvakrát neuživí.

"Sabina má problémy s alkoholem roky. Od doby, kdy začala tehdy žít s Ondřejem Pavelkou. Chlastali oba a měli velké potíže. Ondra sice točil a hrál v divadle, ale peníze lítaly právě za alkohol. Proto taky Simona nedostávala pak moc rolí," svěřil se VIPstory.cz známý herečky, který s ní kdysi hrál v jednom ze souborů.

Králová je dobrá herečka, jen moc šancí nedostává. Naposledy se objevila v netradičním seriálu Atentát, který právě včera skončil.

"Proto taky skončila, jak skončila. Nevím, jak teď, ale ještě nedávno pracovala někde v obchodě jako prodavačka, aby měla vůbec na nájem. Nemá to holka lehké, nicméně trochu si za to může sama. Ona je trochu moc hrdá, než aby chodila na castingy. A to, že tehdy začala žít s Pavelkou, s kterým má syna, jí přivedlo do potíží," myslí si i její kamarádka.

Když před čtyřmi lety havarovala se synem Mikolášem v autě, policisté ji naměřili 2,66 promile alkoholu v dechu. Policii, ale i médiím tenkrát tvrdila, že rozhodně nepila.

V současné době problémy s alkoholem Králová, která je vdaná za jistého Petra Kofroně, prý nemá, za to má potíže najít dobrou práci v herecké branži. A bohužel nepomáhá ani to, že je opravdu dobrá a má za sebou televizní i filmové zkušenosti.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít