Bývalý SuperStar jde k poště! Bude snad roznášet důchody a dopisy?

 Celebrity 
07. března 2016 04:01 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Juliána Záhorovského zpívání neživí. To dělá jen ve volném čase, má rád zřejmě sociální a mzdové jistoty! archiv
Patřil k průměrně dobře zpívajícím, vzhledem dospívající, ale přerodil se v sexy frajera s hodně zajímavýma očima! Zpívání se profesionálně však bývalý finalista první řady SuperStar Julián Záhorovský nevěnuje. Jde z jedné firmy do druhé, většinou jako mluvčí. Teď zakotvil v České poště.

Ne snad, že by obíhal domácnosti, nosil důchody, dopisy nebo upomínky, či sjednával pojištění. Julián bude ve státní firmě působit jako správce sociálních sítí!

Donedávna mluvčí Pražských služeb se od března stal specialistou komunikace pro sociální sítí. V nové funkci bude mít na starosti správu Facebooku, Instagramu a rozvoj komunikace České pošty na dalších sociálních sítích.

Dříbe Záhorovský působil mimo jiné v oblasti komunikace na ministerstvu zdravotnictví. Zpěv ho, zdá se neuživí, a tak ho dělá ve volném čase. Jinak je ale rád za teplíčko kanceláře a sociální i mzdové jistoty. Inu, každému, co mu je po chuti! Možná ale, že kdyby se dal na modeling, prorazil by. Vypadá pořád hodně dobře, co říkáte, dámy?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008