Chudák Julius Satínský: Musí v hrobě obracet! Jeho syn asi úplně zešílel!

 Celebrity 
06. března 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Syn legendárního herce Jula Satínského se chová jako šílenec!  Profimedia, Facebook
Julius Satinský (+61), který před lety podlehl zákeřné rakovině, býval skvělým hercem, bavičem a prima člověkem, alespoň podle kolegů a přátel. A jak se zdá, neměl to v životě lehké. Teď se ale musí v hrobě obracet! Jeho syn Jan zešílel? Vypadá to tak. Rozhodně trpí psychickou nemocí. Svědčí o tom jeho názory a výplody, které píše na sociální síť!

Ze slov mladého Satinského běhá mráz po zádech! Doslova z něj srší agresivita, nenávist. Dokonce se přirovnává ke slovenskému vrahovi Harmanovi, který popravil v Devínskej Novej Vsi 8 lidí.

Informace o děsivých projevech zřejmě psychicky narušeného muže, prominentního synka, přinesl na Slovensku jako první deník Plus 1 den.

Jan Satínský dokonce několikrát skončil na psychiatrii. A je jasné, že do svěrací kazajky by potřeboval i teď. Na Facebook dokonce napsal věci, které působí dost děsivě.

„Co jsem to zase udělal," anebo, „Klobouk dolů, páni policisti v Pezinku. Zachránili jste mi včera večer život, takto se pomáhá a chrání, chlapci.“ To byly slova Satinského ml. Ale pak přišlo ještě něco horšího.

„Psychiatrie, soudruhu. Ani nechci vědět, proč tam je. A proč, když včera dojedu do Devínské, poprvé v životě praštím a rovnou zabíjím.“

A pak přišla řeč i na masového vraha Harmana. "To byl včera milimetr od nového Harmana," napsal šokujíc věci Jan Satinský. Jeho problémy, zdá se, gradují. Sám Satinský junior neměl v minulosti problém přiznat, že trpí maniodepresivitou, jak se dnes moderně říká „bipolární“ poruchou. Proč ale nyní nevyhledá odbornou pomoc, ale naopak trápí sebe a své okolí? Když se navíc zdá, že nejde jen o mánie a deprese, ale možná i o těžkou schizofrenii? To nikdo neví. Bohužel u těchto lidí je to jen o tom, že oni sami musejí chtít. Pokud se dostanou do fáze zuřivosti či záchvatu, ani nevědí, co dělají. Mohou někoho brutálně zbít, nebo zabít. Co na to slovenské úřady, co na to přátelé, rodina? Čekají na to, až hercův syn opravdu něco udělá?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod