Zpěvák ze SuperStar dostal od kraje podivný kšeft za desítky tisíc!

 Celebrity 
30. ledna 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Julian Záhorovský komunikuje za Českou poštu, ale také inkognito za Pardubický kraj! archiv
Ten to ale umí! Bývalý finalista SuperStar Julian Záhorovský ví, jak se o sebe postarat! Nejprve dostal hodně dobrý job v České poště, kde za desítky tisíc řeší PR sociálních médií, teď dostal další super kšeft!

Záhorovský, který dnes hraje a zpívá spíš jen pro zábavu a nikoli profesionálně, si vydělá nejméně 50 tisíc měsíčně na postech, o kterých se jiným ani nezdá.

V České poště má nejméně 30 tisíc měsíčně, pokud ne víc. A teď? Za veřejné peníze chválí Pardubický kraj, ale třeba i sebe. A tak trochu dělá z lidí "hlupáky"!

Záhorovský se již druhým rokem na facebookové stránce Honza na výletech vydává za fiktivního třicátníka, který se živí jako obchodní cestující a bydlí v Pardubickém kraji. A to je pro něj to nejlepší místo na zemi. Když má Honza alias Julian Záhorovský volný čas, tak podniká všelijaké výlety a ty samozřejmě zaznamenává. 

„Začal jsem pracovat jako obchoďák, tudíž pořád někam jezdím a řekl jsem si, že bych si mohl založit svůj blog o zajímavých místech, které cestou uvidím nebo kde se zastavím se mrknout,“ uvedl před pár lety. 

Na Facebooku „Honza“ zveřejňuje každé dva týdny jednu reportáž. Za to mu Pardubický kraj platí 20 tisíc korun měsíčně, zjistila to MF DNES z registru smluv.

„Měl jsem nápad, jak nenásilně propagovat různá místa kraje. Aby z toho vyplynulo, že si nějaký kluk založil blog, jak je to dnes obvyklé. Nabídl jsem to vedení kraje, chvíli jsme se bavili o formě, ale pak jsme se dohodli,“ uvedl  Záhorovský.

Finalista první řady Superstar původně psal pro kraj jednu reportáž týdně, od ledna se s krajem dohodl, že jedna za čtrnáct dní stačí. Atrakcí v kraji totiž není zase tolik. „Není to snadné, každý týden něco zajímavého najít,“ přiznal mladý zpěvák. Taky za ty prachy se nějak přehámat...? 

Zvláštní je, že Julian Záhorovský jako "bloger Honza“ napsal vloni v dubnu pochvalnou reportáž z koncertu pardubické skupiny Sabrage. Nebylo by na tom nic divného, kdyby jejím zpěvákem nebyl právě on sám.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve