Naštvaní Kaiser, Lábus, Srstka a další na prostořekou Obermaierovou! Půjde k soudu?

 Seriály & Filmy 
03. března 2016 12:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Mnoho kolegů je teď na Jaroslavu Obermaierovou prý hodně naštvaných! archiv VIPstory.cz
Své hrozby myslely vážně a už to také splnily! Příbuzní nedávno zesnulé herečky Jaruš Hanušové podaly trestní oznámení na hereckou kolegyni jejich maminky, Jaroslavu Obermaierovou. A to proto, že se prý dopustila pomluvy a pošpinila její památku. Navíc měla urazit i je. Podporu prý mají od jmen, jako Kaiser, Lábus, Srstka a dalších.

Trojice potomků, která se starala o nemocnou Hanušovou, jenž dva roky trávila na vozíčku po amputaci nohou, se naštvala. Nesouhlasí s vyjádřeními, které Obermaierová dala už v den úmrtí, když řekla, že Hanušová si za to, jak skončila, mohla sama. Především kvůli cukrovce a kdysi i alkoholu. A že vlastně nebyla vůbec opravdivá herečka. A podobně.

„Taková vyjádření jsou pro nás naprosto nepřijatelná. To, co prohlásila paní Obermaierová je nechutné a hnusné. Budeme pochopitelně bránit čest a pověst naší maminky, o kterou jsme se rádi a s láskou starali,“ říkají syn Jaroslav Hanuš i jeho sestry Klára a Bára.

„I po zádušní mši v kostele, když jsme se o tom bavili s bývalými kolegy naší maminky, tak jednoznačně ta slova odsoudili a řekli, že nás podporují v tom, že se chceme bránit,“ dodali potomkové Hanušové.

Na pohřeb s urnou dorazili Oldřich Kaiser, Jiří Lábus, Zdeněk Srstka, Vilém Udatný či Martin Dejdar. Ti prý nechápou, proč drbna Nyklová z Ulice, tedy Jaroslava Obermaierová takto o Hanušové mluvila.

„O mrtvých se má říkat jen to dobré. Nechápu, proč to ta Jarka dělá. Co jí přelétlo přes nos. Není to fér,“ podotkl Zdeněk Srstka.

Jiří Lábus to označil za nechutné, stejně jako Oldřich Kaiser. Sama Obermaierová si ale stojí za svým, že Jaruš Hanušovou zničil alkohol, když neměla práci. A to, že jí chtějí děti hnát k soudu, bere jako pokus na ní vydělat peníze.

Jenže proti příbuzným Hanušové hovoří i někteří fanouškové a diváci. Ti na sociálních sítích či pod články píší například toto:

„Viděla jsem pořad VIP prostřeno, kde do sebe Jaruš házela jednoho panáčka za druhým i pan Martin Severa s Petrem Jandou podotkli, že si paní Jaruška ráda napije, už tam bylo evidentní, že si ráda přihne. To si děti můžou pustit a nemusí se soudit.“

„To, že paní Hanušová ráda a poměrně dost kdysi pila, vědí všichni. Bydlela jsem vedle ní a vím, že to byla hodná ženská, ale skleničky měla ráda. Dokonce říkala, že život si člověk musí užít,“ dodala další diskutující.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?