Smutná zpráva: Tenhle známý český pár prý přišel o dítě!

 Celebrity 
05. března 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Herečka i její partner prý prožívají smutné období! Čekali radostnou událost, kterou ale vystřídal smutek! Profimedia
Nejenom manželka Pavla Trávníčka Monika si nedávno prošla smutnou událostí, když potratila. Nyní se tento problém týká prý i herečky Jitky Čvančarové. Před pár týdny se s partnerem Petrem Čadkem přátelům svěřili, že čekají dalšího potomka. Radost ovšem vystřídal smutek! Herečka podle serveru Expres měla o miminko přijít.

„Přišla o dítě,“ sdělil serveru smutnou zprávu zdroj z blízkého okolí herečky, který si prý raději nepřál být jmenovaný. Mělo k tomu údajně dojít před týdnem a herečka to sdělila jen svým blízkým přátelům.

Čvančarová prý odmítla situaci komentovat, ale po nějaké době prý vyvrátila ztrátu dítěte pouze krátkou sms zprávou se slovem: "NE"...

Herečka sice oficiálně druhé těhotenství nepřiznala, nicméně někteří novináři, ale i pacienti ji před časem viděli v pražské porodnici u Apolináře.

Čvančarová, která nerada mluví o svém soukromí tedy smutnou událost nejspíš oficiálně nepřizná, nicméně někteří její přátelé potvrdili, že je nyní hodně smutná a rozhozená.

Snad se známému páru podaří za čas přivést další miminko na svět. Doposud spolu mají dcerku Elenku Emilii, která dělá rodičům samou radost.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47