Skončí snad legendární Pilarka s kariérou? Víme to!

 Celebrity 
06. března 2016 04:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Eva Pilarová je nezmar! Zpívat chce, dokud to půjde! archiv
Za tři a půl roku oslaví osmdesátiny, přesto je stále skvěle vitální a výborně zpívá. Tedy především živě. Eva Pilarová, která si také před mnoha lety prošla vážným onemocněním, jenom kvete. Energie má na rozdávání a kromě zpěvu, se věnuje fotografování.

Zpívání je ale pro ní životní náplň. Do kdy hodlá stát na jevišti? Zatímco jedni by ji možná už poslali do důchodu, v kterém fakticky už je, jiní si neumějí představit, že by jejich legendární Pilarka přestala vystupovat.

"Dokud mi bude sloužit hlas, budu na jevišti. Tedy, pokud mě tam nebudou muset nosit. Nejsem workoholik, ale bez práce neumím být. Musím pořád něco dělat. Teď chystám nové album," svěřila se ve víkendovém pořadu Tobogán Českého rozhlasu.

Kromě toho roky fotí. Nejprve zvěčňovala své kolegy, přátele, nyní fotí přírodu, západy slunce a hraje si s digitální fotografií. "Za měsíc a něco, 18. dubna budu mít výstavu ve Vídni. Nejprve tam budu zpívat a druhý den budu mít výstavu mých fotografií, které jsem speciálně upravila na počítači. Myslela jsem si, že to nikoho nezaujme, ale nejprve můj muž a pak i další řekli, že tohle by lidí měli vidět," prozradila zpěvačka.

Té prý vůbec nevadí, když ji lidé nazývají "Pilarkou". Těší jí, že má své fanoušky a na oslovení si zvykla. "Dokonce jednou přišel na koncert takový chlapeček a když se ho pořadatel ptal, co si přeje, řekl, že by moc chtěl podpis od Pilarky," smála se zpěvačka s neuvěřitelným hlasem i schopnostmi.

Už 22 let žije s bývalým tanečníkem Janem Kolomazníkem. "Kdysi, když mi bylo hodně ouvej se o mě začal starat a vlastně mi zachránil život. No a pak už u mě zůstal," vzpomíná často Pilarová, která většinu domácích prací, včetně vaření nechává právě na manželovi, který vaří prý skvěle.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít