České herečce chtějí vyvraždit rodinu!

 Celebrity 
10. února 2016 03:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Herečka se bojí o svůj život i život svých nejbližších! Je zoufalá a bezradná!  Profimedia
Vyvražděním rodiny vyhrožují prý rodině herečky Veroniky Žilkové. Nejde o žádný námět na film nebo scénář, ale o realitu. Asi by Žilková nikoho tak nezajímala, kromě filmových kritiků, kdyby byla jen umělkyní. Ona je ale manželkou jednoho z členů vlády, ministra obrany Martina Stropnického. A to je právě ten důvod.

Žilková už měsíce žije ve strachu a hrůze, co se stane jí, dětem, jejím blízkým. Teď přiznala, že se opravdu bojí a čelí výhrůžkám, které nelze brát na lehkou váhu! A jak herečka Blesku prozradila, vše začalo výhrůžkami ještě před tím, než někdo zaútočil zápalnými láhvemi na její dům. Herečka ovšem o anonymech neměla tušení, manžel jí je zatajil.

Poté, co byl dopaden pachatel se ale situace neuklidnila. Výhrůžkám čelí dodnes. "Anonymy chodí dodnes. A jsou velmi útočné a stresující a tuzemského původu," přiznala pro deník Žilková, která si prochází soukromým peklem!

„Vyhrožují všem. Manželovi, dokonce i jednotlivě dětem. A nejde o žádné malicherné výhrůžky. Vyhrožují likvidací rodiny. Nabodnou nás na kůl, děti oběsí… Došli až tak daleko, že posílají fotky dětí a názorně vysvětlují, co s nimi udělají. Až z toho mrazí. Je to paradoxní, ale naší rodině prostě vyhrožují za zahraničněpolitickou orientaci České republiky!," prozradila Veronika, která se pochopitelně jako matka o své děti bojí.

Šokem je skutečnost, že zápalné láhve, které vloni přiletěly na pozemek k jejímu domu, nebyly jen s cílem nevinně zastrašit. Snad jen shodou náhod nedošlo k obrovské tragédii! Kdyby se je útočníkovi, kterého zřejmě někdo vyrušil, podařilo správně hodit, byl by to masakr.

„Shořel by dům a mnoho lidí v něm. Martin doma nebyl, byly tam děti a moje dvaadevadesátiletá maminka. Strašné pomyšlení, že nás chtěl a chce opravdu někdo zlikvidovat," podotkla Žilková, která taky přiznala, že resort, který její manžel vede nabízelo diplomatické objekty, kam by se s rodinou mohli přestěhovat. Vadou na kráse je to, že objekty nejsou bezbariérové a to by byl problém pro maminku známé herečky.

"A dovedete si představit ty řeči? Kdekdo by nás napadal za to, že si bydlíme ve státním chráněném objektu. V zahraničí je to ale například u ministrů obrany běžná praxe," dodal nakonec Žilková, která čelí různým útokům, včetně pomluv a nenávisti.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47