Zoufalá Bohdalka! Tenhle režisér už s ní teď točit nebude!

 Celebrity 
09. února 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zdeněk Zelenka prožil dost ošklivý úraz a teď je v nemocnici!  archiv
Jiřina Bohdalová zažila šok. Když jí z nemocnice zavolal její dvorní režisér a letitý kamarád Zdeněk Zelenka, že je v nemocnici a pár týdnů tam ještě bude. Jen těžko lapala po dechu. Netušila co se stalo. Ale potkalo jej to, co na štěstí o 24 let starší herečku tedy rozhodně ne, byť by na to měla už věk.

Zelenka, který natočil s Bohdalovou jeden film a televizní inscenace za druhým, musel na operaci kyčle. Ta mu totiž praskla při tak banálním úkonu, jako je nastupování do auta.

Zelenka, který měl točit pohádku Kouzelník Žito, a není jasné, zda se inspiroval Danielem Landou, musel práci zrušit.

„Bylo to šílené. Prasklo v tom a byla to příšerná bolest, jako kdyby mi do kyčle zajel nějaký hřebík,“ vyprávěl svým známým Zdeněk Zelenka. Ten po operaci bude muset rehabilitovat a pak ho čeká pár týdnů s berlemi. Do léta by ale už mohl být v pořádku, tak uvidíme, zda nás zase něčím překvapí.

Každopádně stačil natočit třídílnou krimi sérii Každý milion dobrý, který věnoval své kamarádce Jiřině Bohdalové k jejím blížícím se 85. narozeninám. Televize ho má odvysílat letos na jaře. Na další práci se Zelenkou si bude muset Bohdalka ještě nějakou dobu počkat!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum