Za tohle Lucii Borhyovou pomluvili a strhali! Proboha proč?

 Celebrity 
08. února 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Borhyová na Plese v Opeře byla velkým středem pozornosti! Profimedia
Lucie Borhyová je opuštěná, osamělá, s dvěma dětmi a ještě jí pomluvili a pomalu strhali! A to jen proto, že do Plesu v Opeře zvolila netradiční, ale pro ní velmi slušivý outfit! Zatímco všichni měli černé, červené, bílé nebo modré róby za desítky tisíc, televizní moderátorka zvolila netradiční vzor. Ala míšeňský či cibulákový porcelán.

"Co to má na sobě. Si vzala na sebe cibulák, ještě mohla vzít tác s hrnečky a podšálky a bylo by to komplet," divili se někteří návštěvníky události roku! Jenže Borhyová neměla cibulákový ani míšeňský vzor, ale zkrátka velmi osobitý a netradiční. Však si to může dovolit.

"Proč by si to nemohla dovolit. Jí to sekne. A aspoň není uniformní a stejná, jako ostatní. Vždyť se na ně podívejte, jedna se předhání před druhou, ale v podstatě je to obří nuda. Jen Krainová a Kubelková mají nádherné a výjimečné modely," konstatovala jedna z hereček.

A měla pravdu! Borhyové, která po rozchodu s partnerem přišla v doprovodu otce, to slušelo. A co na tom, že zvolila i netradiční střih. Vždyť každý je originál a Lucie rozhodně. Aspoň si mají drbaví kolegové ze šoubyznysu o čem povídat. Nebo, že by tiše záviděly některé dámy, že měl někdo nápad a ony ne?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod