Proč se Janžurka vzdala šance na ocenění! Že by znechucení?

 Celebrity 
08. února 2016 04:54 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Proč se opravdu Iva Janžurová vzdala možnosti získat cenu Thálie? Profimedia
Kdyby se Iva Janžurová nevzdala nominace na letošní cenu Thálie, pravděpodobně by ji získala. Jenže ona udělala krok dosud nevídaný! Prý chce dát šanci mladším a šikovným kolegům. Není v tom ale náhodou znechucení z některých předchozích ročníků, kdy se spekulovalo o objektivitě, až „koupení“ si výsledků?

Janžurka, jejíž královna Alžběta ve hře Audience u královny v Národním divadle by si Thálii zasloužila, se šancí na ocenění vzdala, což nikdo dopředu netušil. Proto se mnozí rozčilovali i na sociálních sítích, proč právě slavná herečka, která má na kontě stovky rolí v divadle, televizi i ve filmu, nebyla nominována.

„Přebírání cen mi v posledních letech zabralo hodně pozornosti. Kéž divákům dál vydrží jejich přízeň, kterou na jevišti cítím,“ nechala se herečka slyšet.

Otázkou je, zda by se běžně herečka vzdala tak prestižní ceny, když by byla nominována. Pro každého herce je takové ocenění motivací do další práce.

„Já si spíš myslím, že Iva cítí, že ta Thálie není až tak moc objektivní. Všichni víme, jak to třeba bylo vloni nebo jiných letech, kdy tedy rozhodně nebyli vždy nominováni ti, co by být měli a určitě to nedostali ti, kteří by si to vždy zasloužili,“ řekl VIPstory.cz jeden z herců, který sám Thálii má.

Možná, že už Janžurka nechce být součástí toho kolotoče, podobně jako třeba Tomáš Klus, který vlastně bojkotoval Českého slavíka, nebo i někteří další umělci.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve