To není dobrá zpráva! Karel Gott přepisuje majetek!

 Celebrity 
30. ledna 2016 08:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott udělal zásadní životní krok!  archiv
Tohle nezní jako pozitivní zpráva o vážném stavu zpěváka Karla Gotta. Ten začal přepisovat majetek na manželku Ivanu. Jak uvedl dnešní Blesk, vilu na Bertramce s okolními pozemky v hodnotě zhruba 50 milionů korun, už nechává převést. Bojí se tak, co s ním bude dál?

Jak ukazuje i výpis z katastru nemovitostí, nemovitost je dotčena změnou právního vztahu, což znamená, že nastává změna majitele. Gott zřejmě ještě koncem roku, když nevěděl, jak to s ním dál bude, udělal zásadní krok, aby v případě jeho úmrtí byl klid a nenastaly dohady právě o jeho sídle. Tak učinil zásadní rozhodnutí a vilu na Smíchově daruje ženě.

Zda s tím jeho dvě starší dcery Dominika a Lucie souhlasily a vědí o tom, není jasné, ale protože zpěvák byl vždy galantní a nikdy nenechal žádnou ze svých důležitých žen bez zajištění, tedy ani poslední milenky před Ivanou, určitě na ně myslí.

To, že nechal dům převést na manželku ale není zrovna pozitivní zpráva ve smyslu, že by si byl Mistr jistý svým vyléčením. Anebo tento krok chtěl udělat bez ohledu na rakovinu mízních uzlin a jen se naskytla příležitost? Nicméně Ivaně tak jednou pro vždy odpadnou starosti co s vilou a zahradou v případě manželova odchodu a nemusí se bát, že bude muset vyplácet další potomky svého manžela a ona se svými dcerami bude mít kde bydlet, byť se několikrát nechala slyšet, že bydlení na Bertramce pro ní není úplně ideální.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít