Na co tak nutně Trávníček potřebuje 30 milionů? Že by kvůli náročné manželce?

 Celebrity 
29. ledna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Pavel Trávníček nutně shání 30 milionů! No, tak to držíme pěsti archiv P. Trávníčka
Bývalý princ z pohádky o Popelce Pavel Trávníček potřebuje nutně sehnat desítky milionů korun. A to v dnešní době není legrace. Na své uspořené a zděděné peníze sahat nechce, ale co chce je, že si splní velký sen. Stát se filmovým producentem!

Za jeho zájmem není ani marnivá žena, ani dluhy či koupě vily na Ořechovce, ale filmování. A potřebuje splašit 30 milionů korun.

"S režisérem Milošem Zábranským plánujeme film s pracovním názvem Kabaretiér," řekl pro týdeník Šíp Trávníček, podle kterého je částka běžným filmovým rozpočtem.

Trávníček tvrdí, že chystaný film za to stojí. „Zápletka je lehce detektivní a zahrát by si v něm měla Lucie Vondráčková, Jana Paulová a třeba Jirka Krampol, víc ale neprozradím," řekl už tak více než dost Pavel Trávníček.

S novými filmovými počiny se v Česku roztrhl pytel. Filip Renč uvedl snímek Lída Baárová, Michal David bude mít premiéru hudební komedie Decibely lásky, kde shodou okolností bude hrát taky Lucka Vondráčková. Zdeněk Troška v létě představí pohádkovou komedii Strašidla a další filmy se chystají.

Nový Trávníčkův film by se měl natáčet letos a herec si tam pochopitelně střihne jednu z hlavních rolí. Teď se ale chystá na svůj důležitý úkol. Díky nové manželce Monice se stane už potřetí otcem. Zda to bude syn nebo dcera, zatím neprozradil.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47