Vzpomínka Karly Mráčkové na dětství? Hydrant!

 Celebrity 
28. ledna 2016 09:40 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Malá Karlička se hned vrhla na led Europark Štěrboholy
Na otevření ledové plochy uprostřed nákupního centra Europark Štěrboholy dorazila vyzbrojená bruslemi i sympatická moderátorka Karla Mráčková se svou dcerou Karličkou. "Bruslení je můj nejoblíbenější sport. Do svých devíti let jsem bydlela na sídlišti, kde se v mrazu všechna hřiště měnila v kluziště. Pamatuju si, že i můj tatínek je vždycky stříkal vodou z hydrantu, abychom měli kde bruslit. My s manželem a dětmi asi víc lyžujeme, ale kdybych si mohla vybrat, určitě mám raději brusle," svěřila se Karla při utahování tkaniček a dodala, že díky vnitřním ledovým plochám je bruslení o to příjemnější, že vám nemrznou nohy.

Když ale moderátor akce začal svolávat přítomné celebrity na led, nebyla Karla k nalezení. Jak se později ukázalo, řešily s dcerou ryze dámský problém. Karla juniorka měla totiž pod čepicí úplně zničený účes, proto s maminkou odběhly do obchodu pro pár sponek a gumiček, aby daly Karliččinu image dopořádku...

Karlu jsme byli zvyklí osmnáct let vídat jako moderátorku zpráv o počasí. Loni ale změnila žánr a stala se reportérkou hlavní večerní zpravodajské relace. Jak se jí v nové roli líbí? "Hlásit počasí a dělat zprávy je velký rozdíl. Počasí jsem dělala osmnáct let a nechci to nijak hanit, přineslo mi to spoustu zážitků a zkušeností, ale bylo na čase se posunout dál, chtělo to změnu. Zpravodajství je náročnější, ale mám z toho pocit, že je za mnou vidět kus práce," vysvětlila Karla svůj "přestup" a prozradila, jak se z rosničky stala zprávařkou: "Že by mě zprávy zajímaly jsem nejdřív utrousila mezi kolegyněmi. Ty to donesly mému šéfovi, který si mě zavolal a domluvili jsme se, že to zkusím."
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47