Děsivá Výměna manželek! Výkaly, prach a špína!

 Celebrity 
27. ledna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
To zas bude humus! Výměna manželek a nový díl, který musíte vidět! archiv TV Nova
Tak to je síla! Diváci na Nově, tedy pokud mají silný žaludek, dnes budou sledovat další díl Výměny manželek, který může mít klidně podtitul HUMUS! Špína, výkaly, chaos. To jasně definuje to, co se bude odehrávat. Hlavními hrdinkou bude 25letá Míša, která se zabydlí v dost svérázné rodině a bude to muset deset dní vydržet.

Nepořádek, prach, výkaly od malého štěněte. I tak někteří umí žít. V premiérové Výměně manželek se Míša bude muset aklimatizovat u Ládi (46) a čtyř dětí. Ty mají v dětském pokoji plyšáků jak na střelnici, ale taky tuny prachu. Například skříňka u postele je plná dětského prádla, ovšem naházeného a zřejmě i nevypraného. Podobných chuťovek je v tomto díle víc!

Rodina Ládi žije v bytovce v takové menší komunitě – návštěvy se u nich střídají jako na běžícím páse, což tedy náhradní manželka Míša moc nechápe. Kdo by to tady chápal. Ale v této rodině je to běžné. Zatímco na hosty je času a prostoru dost, na nějaký úklid moc ne.

Hrdinku Výměny manželek čeká neuvěřitelné množství prachu a špíny a kromě exkrementů od psa ještě nepochopení toho, že ona tohle nemůže pochopit.

Jak se s tím mladá žena vypořádá a vydrží vůbec desetidenní pobyt v podivné rodině? To se dozvíte už dnes večer na Nově!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008