Zoufalý nemocný Bartoška! Tohle mu tedy vážně nevyšlo, bohužel!

 Celebrity 
03. ledna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
8 fotografií v galerii
Jiří Bartoška není zrovna nadšený z toho, že mu jeho plány nevycházejí! Profimedia
Jiří Bartoška se pere se stejným druhem rakoviny, jako Karel Gott. Mízní uzliny léčil chemoterapií a před rokem se zdálo, že je vyhráno, ale nebylo. Proto musel podstoupit další část léčby, s čímž moc nepočítal. Před lety ho totiž údajně nejdřív totiž postihl nádor prostaty. Teď je zoufalý z další věci, která mu prostě nevyšla a kvůli tomu přišel o pořádný balík peněz.

Už rok je prázdný jeho luxusní byt v pražské Maiselově ulici, v němž kdysi žil legendární Oldřich Nový. Jiří Bartoška se odstěhoval z centra Prahy a chtěl 170-ti metrový byt pronajmout a vydělat slušné peníze. Za tu dobu přišel nejméně o půl milionu korun!

Protože je zoufalý z toho, že luxusní, nádherný a zrekonstruovaný byt nikdo nechce, slevil. "Místo původních 60 tisíc měsíčně plus služby, nyní požaduje jen 50 tisíc plus služby. I tak je to cena, za kterou si v dnešní době těžko někdo byt, byť v centru a byť po slavném Oldřichu Novém někdo vezme," řekl VIPstory.cz jeden z obyvatel domu.

Byt ve druhém patře s výhledem do Pařížské ulice a z druhé strany do dvora, s balónem, několika pokoji a nádhernou secesní výzdobou, má hodnotu okolo dvaceti milionů korun tržní ceny. Přímo nad tímto bytem má byt další herec a Bartoškův kumpán z Karlovarského festivalu, Marek Eben, který zde bydlí a střídavě žije ve vile u Karlových Varů, kde to více svědčí jeho ženě, bývalé herečce Markétě. Právě proto, že je řadu let invalidní, je raději v přírodě.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47