Podívejte se, jaký bejvák má Janek Ledecký v Krkonoších. O vše ale mohl přijít!

 Celebrity 
03. ledna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tenhle dům v hodnotě mnoha milionů korun říká Janku Ledeckému pane, ale nechybělo moc a mohlo vše být jinak! Profimedia, archiv
Není muzikant jako muzikant. Janek Ledecký je nějaký skladatel, zpěvák a producent. Už řadu let má kromě bytu v historickém centru Prahy i luxusní nemovitost ve Špindlerově Mlýně. O krásný, stylový dům v hodnotě 20 milionů korun ale před nedávnem málem přišel!

Ledecký, původně vystudovaný právník se údajně se svou ženou měli před pár lety dostat do velkých finančních potíží a na jeho dům i další majetek byla uvalena exekuce. A to přesto, že ve Špindlu prodal kdysi hraběcí zámeček, s kterým měl zase před tím problém kvůli podvodníkům řemeslníkům. Za tento dům měl dostat až okolo 90 milionů. Jenže zřejmě podnikání v hudebním průmyslu, investice do muzikálu a další věci ho málem přivedly na buben.

K jeho štěstí a jeho rodiny všechny závazky uhradil a teď už si tak s manželkou, synem muzikantem Jonášem a dcerou Ester, špičkovou lyžařkou a snowboardistkou si tak může užívat radosti zimních sportů, za kterými do Špindlu vyrážejí. Však taky v českém Aspenu mají řadu známých, ale i kolegů z branže, ze šoubyznysu, sportu a podobně.

Dům na sv. Petru sice není ukrytý zrakům zvědavých zájemců, protože se nachází nad jedním menším hotelem a pod druhým obřím hotelem, to ale Ledeckým nevadí. Buď jsou zavření doma, nebo někde na sjezdovce.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod