Máte neposedné děti? U Jáklů divočí celá rodina!

 Celebrity 
02. ledna 2016 10:16 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Meditace??? www.happy-pills.cz
O některých dětech se říká, že jsou "jako z divokých vajec". Pokud si nedovedete představit, co to znamená, podívejte se na fotky Romany Jákl Vítové a jejích dvou dcer. Děvčátka sice vypadají jako andílci, ale umějí to pěkně rozjet. Na odpolední předvánoční párty, kde se představovaly přírodní přípravky proti stresu Happy Pills, se postaraly o všeobecnou zábavu. Trochu nás překvapilo, že se skvěle bavila i Romana, většina maminek by asi spíš požádala o žlutou pilulku na zahnání stresu.

"Už jsem o těchhle „přírodních antidepresivech“ slyšela. Kamarádka si je chválí, že pomáhají i na únavu a to je přesně to, co bych potřebovala. Holčičky mají přebytek energie a to co jim přebývá, mě naopak chybí," svěřila se Romana zrovna ve chvíli, když jí malá Elinka rvala na hlavu dětskou čepičku... jakmile se moderátorka zkušenými chvaty po chvíli vyprostila, zeptali jsme se jí, jestli už z toho někdy není "na prášky".

" Ale my si takhle doma hrajeme běžně” směje se “Blbnutí s holkama baví i Petra, takže někdy vypadáme spíš jako přerostlý děti než jako rodiče. Samozřejmě máme i hodně práce a pak je to s dětmi náročnější. Potřebuju něco dodělat, holčičky se zrovna začnou o něco přetahovat a dohadovat, já nemám čas si o tom s nimi popovídat a to pak vytváří tlak a stres…a k tomu ještě ta moje každodenní únava.“

A jak tedy s tím vším bojuje? „Jsem hodně senzitivní a baví mně esoterika, takže je to hlavně práce s energií a různé meditační techniky. Jen té energie bych potřebovala mít víc. I když musím říct, že právě teď je to o dost lepší. Nechci to zakřiknout, ale asi tak před půl hodinou jsem i já vyzkoušela žlutého „smajlíka“ Happy Pills a vypadá to, že to vážně zabírá“ říká překvapeně..“ to jsem zvědavá na ty modré Happy Dreams na spaní. Doteď mě budí i to, když má některá z holčiček živější sny. Nechávám otevřené dveře, kdyby mě v noci potřebovaly, takže jsem v podstatě už sedm let pořádně nespala.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve