Mareš i jeho manželka jsou v šoku. Údajný příbuzný o nich vykládá lži ve školách. Leoš prý svou novorozenou dceru Alex nikdy nechtěl

 Celebrity 
23. dubna 2022 10:27 / René Černý
  0
📷
7 fotografií v galerii
Leoš Mareš i jeho žena Monika jsou v šoku z toho, co o nich na školách šíří údajný kouč Se svolením L. Mareše
Leoš Mareš už zažil ledacos a je zvyklý na kdejaké nesmysly, ale nyní se on i jeho manželka a maminka jejich malé dcerky Alex dostali do situace, kdy jsou doslova zoufalí. Zjistili totiž, že jistý údajný kouč, který přednáší na školách, o nich šíří nesmysly a doslova lži. Moderátor se proto rozhodl jednat.

Leoš se v pátek večer na svém instagramovém účtu svěřil svým fanouškům s tím, že mu psala matka dítěte z jedné jihočeské školy. Popsala mu, čeho byla její dcera, žákyně 8. třídy, stejně jako její spolužáci, svědkem. Muž, který měl na škole přednášet žákům coby kouč, tvrdil, že je Leošův bratranec a zná jeho rodinné poměry. 

"Máme trápení... Stala se taková věc, kdy dneska během ranní show v rádiu mi přišla zpráva ohledně jednoho pána, který přednáší na základních školách v rámci oficiálních workshopů, které pořádá údajně, co mi říkala ředitelka školy, kam jsem volal, Hospodářská komora Jihočeského kraje. A v rámci těch workshopů říká opravdu velmi ošklivé věci o mojí rodině a musím říct, že mně to dost vyděsilo. Nejdříve jsem nevěděl, jestli tomu mám věřit a říkal jsem si, jestli je vůbec možné, aby někdo na oficiální půdě říkal věci, které říká... Protože jsem tomu nevěřil a zavolal jsem do té školy, vzala mi to paní ředitelka a ona mi potvrdila, že tam byla přednáška toho pána," svěřil se Mareš na sociálních sítích. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares)

 

Jak následně Leošovi potvrdili i někteří rodiče, že i jejich děti nesmysly šířené jistým Markem Pavlíkem slyšely. A scénář je vždy podobný. Údajný kouč v rámci přednášek "Jak využít svůj potenciál", má dětem tvrdit, že je Marešův příbuzný, že se mu on sám svěřil s tím, že je nešťastný, že se mu narodila dcera, že ji nechtěl a udělal to jen pro svou ženu Moniku, kterou miluje. A že mu dal svolení, že to prý může veřejně říkat.

"Je mi z toho zle, co ten člověk šíří a na placeném workshopu. Jsme z toho dost zaskočení, že se to může odehrávat na akademické půdě," prozradil také inStory.cz Mareš, který rozhodně hodlá podniknout právní kroky. Vše se svou Monikou konzultovali s odborníky, kteří jim doporučili, aby na muže podali trestní oznámení, protože to jednak naplňuje skutkovou podstatu trestného činu a také zasahuje do jejich osobnostních práv. 

"Nejhorší je to, že tento pán jede údajně celou šňůru po všech možných školách, říkala mi paní ředitelka té školy, že každá ta přednáška je si podobná jako vejce vejci. Nechápu proč to říká, jakou má motivaci. Nerozumím tomu, proč říká, že je můj příbuzný, když jsem se neviděli, neznáme se... A chtěl vyzvat další lidi, protože je pravděpodobné, že byl na mnoha školách, zda by se mi ozvali někteří, kteří tam byli nebo měli svoje děti," vyzval moderátor lidi. Jeho příspěvek za necelých dvanáct hodin vidělo přes 300 000 lidí. 

Vedení školy, ani Hospodářské komory se s ohledem na to, že je víkend, k ničemu zatím vyjádřit nemohli. Je ale evidentní, že se tahle šokující věc na školách, zatím asi primárně jihočeských, děje. Sám Leoš Mareš dostal už dokonce i kontakt na vedení jak Hospodářské komory, tak i garanta projektu workshopů onoho kouče. A zcela jistě se s těmito lidmi spojí, aby zjistil, o co muži, jenž vykládá hlouposti a ještě tím ničí život dvěma šťastným rodičům malé dcerky, ve skutečnosti jde. 

Jestli chce být takzvaně jen zajímavý, je nešťastný, sám má problémy v životě, nebo chce snad slavnému moderátorovi ublížit? Zvláštní na celé situaci je, že tento člověk v rámci přednášek o tom, jak využít svůj potenciál, popírá vlastně vše, co říká. "Pokud si takhle ten člověk představuje využití potenciálu, že pomlouvá někoho, kdo je veřejně známý a šíří o něm bludy, měly by školy asi okamžitě zasáhnout a ne mu za to ještě platit," míní matka jednoho z dětí, které se přednášky zúčastnilo.

Zdroj: Autorský článek, se svolením L. Mareše.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47